AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan beraberindeki heyetle birlikte Ereğli ilçesine bağlı Gökçeler beldesi ve Kandille beldesi teşkilatlarını ziyaret etti. Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak ile bir süre görüştü. Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak, "Milletvekilimiz bizleri her zaman ziyaret etmiştir, desteklerini hiç eksik etmemiştir. Bugünde bizlere destek olmak için yine ziyarete gelmiştir. Bizlerde bazı dertlerimizi, sıkıntılarımızı anlattık. Kendileri de bizlere yardımcı olacağını ve sorunları çözmeye çalışacağını söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, demokrasinin gereği tekinciliğe açık bir parti olmadıklarını, solculuğa açık bir parti olduklarını söyledi. Zonguldak´ta 32 belediyenin de hepsine talip olduklarını belirten Erdoğan, "Yüzde 47 oy alan AK Parti bu seçimlerde de hedef oyunu bunun üzerine çıkarmaktır. Hedefini yakalamak için gece gündüz çalışmalar başlamıştır. Bizde önceden hizmeti geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizde 6 yıldan beri bu ülkenin harcı olduk. Caddesinde sokağında yürürken, arazisinde, bayırında, dağında da yürüdük. Başbakanımızın gidemediği, ulaşamadığı yer kalmamıştır. Bu ülkenin her vilayetine üç kez beş kez gitmiştir. Zonguldak´ta 32 belediye vardır. Biz bu 32 belediyenin hepsine talibiz. Bu belediyeleri inşallah bu seçimde el birliği ile teşkilatlarımızla beraber, uyum içerisinde ve beraberlik içerisinde alma gayretindeyiz. AK Parti demokrasi çıtasını yükseltmek için her türlü özveriyi, her türlü imkanı bütün adaylara sunmuştur. Demokrasinin gereği tekinciliğe açık bir parti değiliz. Solculuğa açık bir partiyiz. Herkes medeni cesaretini ortaya koymuş aday olmuştur. Bunlardan bir tanesi adayımız olarak açıklanmıştır. Önümüzdeki süreç hızlı bir şekilde ilerliyor. Ayın 17´sinde adaylar resmileşecektir. Bizde geçmişte belediye başkanı olduk. Biz belediye başkan adaylarımızın yüzde 40-45´ini bu dönem genel merkezimizin, başbakanımızın, halkımızın taktiriyle anketler sonucu hizmetlerine göre aday olmamış olabilirler. Bunlar geçmişte bizim başkanlarımızdı, hizmetleri geçti kendilerine teşekkür ediyoruz. Aday olamadıkları için başka partilere de gidebilirler bu onların taktiri. Fakat bu açılımın başkalarının yanlış değerlendirmemelerini istiyorum. Bu ülkede yüzde 47 oy alan AK Parti´nin her adayı Cumhuriyet´in sevdalısıdır, Cumhuriyet´in sahibidir, Cumhuriyet´in ve halkın ta kendisidir. AK Parti´nin belediye başkanı bizde olduğu zaman ´Cumhuriyet düşmanı´ ama bir başka partiye geçtiği zaman ´Cumhuriyet dostu´ olamaz böyle bir şey mümkün değil. Herkes dostluk, barış, sevgi içerisinde araziye insin seçim çalışmasını yapsın vatandaş taktir etsin. Bize güle güle derse biz burada oturmayız. Yola devam derse, yolda kalmayız" dedi.
Milletvekili Fazlı Erdoğan daha sonra Kandilli beldesine giderek teşkilat mensupları ile görüştü. Erdoğan burada Belediye Başkan adayının Yaşar Ciğer olduğunu belirterek, kendisine başarılar diledi ve Kandilli halkının adayına sahip çıkmasını istedi. AK Parti Kandilli Belediye Başkan adayı Yaşar Ciğer, "Kandilli için hep beraber çalışabilmek yeni katma değerler oluşturmak ortaya çıkacak enerjimizi ve sinerjimizi birlikte kullanabilmek adına sizlerle bol bol zaman geçirmeyi diliyorum. Öncelikle yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize, milletimize ve özellikle Kandilli halkına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kandilli için yapılacak çok şey olduğuna inanarak bu yola girdik. Bu yoldaki en büyük güç kaynağımız bize her zaman desteğini veren ve bu desteği bizden esirgemeyen Kandilli halkı olacaktır. Şahsi çıkar çekişmelerinin ve kısır döngü kavgalarının Kandilli için hizmet alma noktasında hep sıkıntısını yaşayan Kandilli severler bu kavga ve kısır çekişmelerden bıkmıştır. Bizlerden desteğini esirgemeyen Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan´a bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi