Genel Merkez'de bugün Cumhur İttifakı toplantısı yapılacağını belirten İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'la da Zonguldak'ta görüşeceklerini belirtti. 

Kazananın Cumhur İttifakı olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Mustafa Öztürk, 31 aday adayı başvurusu yaptıklarını söyleyerek Zonguldak'ta sadece bir iki belediyenin kendilerini zorlayabileceğini söyledi. 

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk şu açıklamayı yaptı:
"Aday adaylıkları başvurularımızı yaptık. Toplamda 31 kişi aday adayı olarak ilçeler beldeler dahil başvuru yaptık. Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İttifak konusunda bugün genel merkezler bazında AK Parti ve teşkilatımız bir araya gelecekler inşallah. Türkiye Cumhuriyeti ve Zonguldak için en hayırlısını onlar uygun göreceklerdir. Biz de burada niyetimiz halis diğer partinin de AK Parti'nin de niyetinin halis olduğunu düşünerek Allah'ın izniyle bu seçimi kazananı Cumhur İttifakı olacak. Liderimiz Zonguldak'ta AK Parti ile MHP ittifak yapacak derse kesinlikle yapacak. AK Parti'nin olan yerleri AK Parti alsın diye müdahil olmayın diye bakıyorlar. Tabii burada dediğim gibi Mustafa Çağlayan başkanlığında bir araya geleceğiz. Cumhur ittifakı hep kazanacak dileğimiz; 22-23 belediye Cumhur ittifakında olsun. Zorlanacağımız sadece bir iki belediye var. Niyetlerimiz halis olursa Çaycuma ve Ereğli'de de zorlanacağımızı zannetmiyorum."

Kaynak: Haber Merkezi