Zonguldak Kömürspor kümede kalma yolunda en önemli rakibi Karacabey Belediyespor'a taraftarının önünde 1-0 yenildi.

Sahaya gol umutlarıyla çıkan Zonguldak Kömürspor'un santraforu Embiya Ayyıldız 90 dakika boyunca 5 dakika uzatma dahil tek bir pozisyona dahi giremedi, bu maçta sahanın kötülerindendi.

Maçın 62'nci dakikasında Rıdvan'ın yerine ikinci santrafor olarak gol umutlarıyla giren Tezcan Gökmen de uzatmalar dahil 33 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremedi, tek bir pozisyona dahi giremedi. Yaptığı gereksiz faullerle taraftarın da tepkisini çekti.

ŞENOL DEMİR, STOPER HAKAN ÇEVİK'İ 3'ÜNCÜ SANTRAFOR OLARAK İLERİYE GÖNDERDİ

İki santrafordan da umduğunu bulamayan cezası nedeniyle kulübede olmayan Teknik Direktör Şenol Demir çareyi üçüncü bir santrafor olarak takım kaptanı stoper Hakan Çevik'i maçın 85'nci dakikasında ileriye gönderdi.

STOPER HAKAN 10 DAKİKADA 3 POZİSYONA GİRDİ

Takım kaptanı Hakan Çevik 85'nci dakikadan sonra 3'üncü forvet olarak oynadığı 10 dakikada 1 tanesi net 3 gol pozisyonuna girdi, takımın rakip üzerine baskı kurmasını sağladı. Ancak bu baskı da gol getirmedi.

2 santraforun 1 tek pozisyona giremediği maçta son 10 dakikada adeta pozisyonları koklayarak, doğru yer alarak 3 pozisyon bulan Hakan Çevik'i Embaya ve Tezcan'ın örnek alması gerekiyor.