Çaycuma´da 17 yaşındaki Recep Işık, köprüden atlayarak intihar etti.Olay, saat 17.30 sıralarında Çaycuma Köprüsü’nde meydana geldi. Köprü üstünde yürürken bir anda korkulukların diğer tarafına geçen Recep Işık, Filyos Çayı’na atladı. Köprüden atladıktan sonra kaya parçasına tutunan Işık, Çaycuma Belediyesi’ne bağlı İtfaiyenin uzattığı halata tutundu.

Halatla kıyıya doğru çekilen Işık, ‘Çok üşüyorum’ diyerek halatı bıraktı. Çayda sürüklenen Işık bir süre sonra gözden kayboldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Işık’ın atlarken ‘Seviyorum’ diyerek bağırdığı ileri sürüldü. Zonguldak’ta ki Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de Çaycuma İlçesi’ne giderek çayda arama çalışması başlattı.

Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturma başlatırken Işık’ın atlamadan önce köprüde bıraktığı nota el koydu.


SON DAKİKA...


Zonguldak´ın Çaycuma İlçesi´ndeki Filyos Çayı´na atlayarak intihar eden 17 yaşındaki Recep Işık´ın Çorum´un Osmancık İlçesi´nde oturan ailesi, haberi alır almaz yıkıldı. Aile, Zonguldak´a gitti.

Filyos Çayı´na atlayarak yaşamına son veren Recep Işık´ın İstanbul´da bir dönercide çalıştığı belirtildi. Çorum´un Osmancık İlçesi´nde bir su tesisatçısında çalışan baba Halim Işık, haberi alır almaz dün akşam Zonguldak´ın Çaycuma İlçesi´ne gitti. Annesi ölen ve 3 kardeş olan Recep Işık´ın cesedinin bulunması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi