Zonguldak Yeniceliler Derneği'nde 12 yıldır başkanlık yapan Yaşar Karaman, başkanlığı bırakarak görevi başka bir dernek üyesine devredeceğini açıkladı.

28 Ekim'de Dedeman Otel'de yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan Yaşar Karaman "4 dònem yeter" dedi.

Derneğin kongre davetini bir açıklama ile yapan Yaşar Karaman şunları söyledi:
"Evet 12 yılın sonuna geldik.Zonguldak Yeniceliler derneği başkanlığını acısı tatlısı ile 4 dönem (12 yıl) ekip arkadaşlarım ile elimizden geldiğince hatta daha fazlasını yapmaya üyelerimiz ve hemşehrilerimiz için uğraşı verdik.yaptiklarimiz bir çok şey var iken elbette yapamadıkları mız da oldu bizler geriden gelecek ekip arkadaşlarımiza elbette yer ve yol gösterecek idik. Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanlığını yeni iş yerindeki yoğunluğum ve daha genç ve enerji dolu arkadaşlarimiza devredeceğim.
Kongre sürecimiz başlamıştır.ilkini 28 Ekim olarak planladığımiz kongremizin ikincisini 21kasim2021 pazar günü Dedeman otel Kilimli salonunda yapacağımiz kahvaltılı kongremiz ile dostça heyacanla yeni ekip arkadaşlarıma devredeceğim. Kongremize başta üyelerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Bugünr kadar en büyük destek gördüğüm vakitlerini çaldığım aileme beraber görev aldığımiz ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler varsa haklarını helal etsinler benden yani helal olsun.
Daha güçlü bir ekiple daha iyi hizmet edecek ekibi seçeceğimiz kongremize hepiniz hoş gelin sefalar getirin."