Hentbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği Yarışması 26-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Zonguldak'ta gerçekleştirilecek olan maçlar Site Spor Salonu'nda protokolün de katılımı ile başladı.

11 değişik ilden 256 Sporcu,16 antrenör ve 16 idareci olmak üzere toplam 288 kişi katılım sağladığı müsabakalar büyük bir heyecana sahne oluyor.

Hentbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları açılış törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Kent Konseyi Başkanı Hakan Kutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Veli Köktürk ve voleybolseverler katıldı.

Açılış konuşması yapan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tüm takımlara başarı temennisinde bulundu.

KATILAN TAKIMLAR

ERKEKLER: Kayseri Ahmet Paşa Ortaokulu, Trabzon Beşirli Borsa İstanbul Ortaokulu, Antalya Fatih Ortaokulu, Bingöl İnönü Ortaokulu, Ankara ODDÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokulu, İstanbul Samandıra Ortaokulu, Muğla Türdü 100.Yıl Ortaokulu.

KIZLAR: Adana Ada Sokağı Ortaokulu, Uşak Atatürk Ortaokulu, Trabzon Bener Cordan Ortaokulu, İstanbul Cevizli Ortaokulu, Kastamonu Merkez Ortaokulu, Ankara Metin Oktay Ortaokulu, Antalya Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu, Muğla Profilo Marina Ortaokulu.