Her geçen gün daha da yaygınlaşan ve hem erkek hem de kadınlar tarafından yaptırılmaya devam edilen saç ekimi, saçların daha gür ve parlak bir şekilde meydana çıkması demektir. Uzman doktorlar tarafından yapılan ve tamamen saç köklerine ulaşılan bir durum olarak ele alınan bu durum, oldukça özenli bir şekilde yapılıyor. Saçların seyrek bulunduğu kısımlara ya da direkt olarak tüm kafa derisi bölgesine uygulanmakta olan saç ekimi, gerek uzman doktorlarıyla gerekse uygun bütçe fiyatlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Dileyen herkesin yaptırabileceği bu eylem, belirli aşamalar şeklinde ele alınarak yapılıyor ve sonucunda yaptıran herkes son derece memnun bir şekilde saçlarını kullanmaya devam ediyor.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Belirli aşamalara sahip olan saç ekimi, alanında uzmanlaşmış ve bu işi tamamen tıbbi kapsamlar çerçevesinde gerçekleştiren doktorlar ve uzmanlar tarafından yapılıyor. Gerek kadınlarda gerekse erkeklerde, saç diplerinde yer alan tüm bileşenler ve saç kökünün bu eyleme uygun olup olmadığı araştırıldıktan ve testler yapıldıktan sonra, tıbbi bir şekilde titizlikle aşamaları sürdürülüyor. Hiçbir şekilde ağrı, sızı ve acı duymaksızın gerçekleştirilen ekimler sonucunda, seyrek olan tüm saç bölgeleri kısa sürede gürleşmeye başlıyor. Anlık bir şekilde de uygulanabilen ekim sonucunda, herkes hayatını çok daha güzel ve öz güven dolu bir şekilde geçirebiliyor. Gerek bir hastalık durumunda, gerek sık ve hızlı saç dökülmeleri sonucunda, gerekse daha gür saçlara sahip olma ve güzel görünme isteği sonucunda bu ekimler uzmanlara yaptırılabilir.

Saç Ekimi Teknikleri Nelerdir?

Saç ekimi yapabilmenin farklı teknikleri mevcuttur. Bu teknikler içerisinde saç köklerinin kalınlığına ve inceliğine, uygulanacak bölgenin açıklığına ve nemine ve benzeri durumlara bakılarak uygulamaya geçilir. Sonrasında bir hata payı bırakmamak ve hastaları gerçek anlamda memnun edebilmek adına ekim yaptıracağınız kişi ve kurumlara özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Uzmanlar sizin saç köklerinize göre DHI, FUE ya da perkutan tekniğini uygulamaya geçerler. Çok daha detaylı bilgi ve uzman görüşleri için https://www.doctorzenclinic.com/tr/sac-ekimi adresinden temin edebilir ve bu adresten güvenilir hizmet de alabilirsiniz.