Örneğin en çok hediye GB sergilenmesi dikkatlerden kaçmıyor. Mesela Vodafone bedava internet adı altında:

  • Vodafone Yanımda uygulamasından sık sık çağrıda bulunur.
  • Uygulama eşliğinde hat sahiplerine 5 GB'a kadar hediye verir.
  • Arkadaş davetlerine dahi GB verilmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Vodafone abone sayısını arttırmak için 'arkadaş daveti' adı altında fırsatlarını sergilemeye devam etmekte. Üstelik tamı tamına 9 GB olacak şekilde hediye internet hakkına sahip olmanız sağlanmaktadır.

Vodafone'da Hediye Çarklar

Vodafone bedava internet olanaklarını heyecanlı bir şekilde gözler önüne sermeyi ihmal etmiyor. Örneğin Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan çarklar sayesinde avantajları değerlendirmeniz uzun sürmez. Şöyle ki:

-Uygulama: Önce ücretsiz olan uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekir. İndirme neticesinde hat bilgileriniz talep edilir. Hesabınız güvenli bir şekilde açılır ve hediye internetlerden faydalanmanız sağlanır.

-Çark: Uygulama içerisinde 'Bana Ne Var' menüsü mevcut. Bu yönde tercihte bulunanlara çark eşlik eder. Çarkın döndürmek için tek bir tıklama yeterli. Böylece hediye internetlerden mağaza indirimlerine kadar pek çok avantaj gözler önüne serilir.

Turkcell'da Kal İnternetleri Kazan!

Turkcell bedava internet fırsatlarını sadık müşterilerini sunmaya devam ediyor. Şöyle ki 12 ay boyunca operatörlerde kalmanız gerekir. Ancak bu duruma karşılık hediye fırsatlardan faydalanmanız sağlanır. Şöyle ki:

  • Faturalı hat sahiplerine özel olarak sergilenir.
  • Hat sahiplerinin 12 ay taahhüdü neticesinde hediye GB aktarılır.
  • Söz veren müşteriler 30 GB'a kadar internet kazanır.

Tüm bu fırsatlar https://bedavainternetin.com/ içerisinde boy göstermiştir. Üstelik hepsinin şartları da sıralanmıştır. Bu sayede hepsini değerlendirmek ve faydalanmak mümkün olacaktır.

Turkcell Uygulamasında Hediye İnternet!

Vodafone gibi Turkcell'de uygulama paylaşımlarına devam ediyor. Ücretsiz olan uygulamasını indiren kullanıcıların hediyelerden anında haberdar olmaları ve kazanmaları söz konusudur. Mesela:

  • Uygulamasından 'Hediye Havuzu' sunmaya devam etmekte.
  • Hat sahipleri 1 GB kadar hediye internet kazanma şansına sahip oluyor.

Kısacası operatörlerin uygulamalarını indirmeyi ihmal etmemek gerekir. Bu sayede kampanyalarından kısa sürede haberdar olursunuz. Ve hattınıza tanımlanan hediye internet eşliğinde keyifli saatler geçirmeye başlarsınız.