Türkiye'de alanında en iyi hizmetlerden birini verme yolunda, müşteri memnuniyetini en ön planda tutarak bizi tercih eden müşterilerimizin en iyi hizmeti almasını sağlıyoruz. Araçların gerçek değerlerinin tespit edilmesi büyük önem taşıyor ve bu sebeple bu araç tespitleri mümkün olduğu kadar tarafsız kişiler tarafından yapılması gerekiyor.

Bu testler sadece göz ile yapıldığında doğru tespit olmuyor mümkün olduğunca ayrıntılı testler yapılması gerekiyor ve aracın sağına soluna çok iyi bir şekilde bakılması gerekiyor. Bu sebeple müşteriler İzmit oto ekspertiz raporu alırken firmamıza olan güvenleri ile gözleri arkada kalmıyor.

İzmit Oto Ekspertiz; Experix Kurumsal Oto Ekspertiz

Türkiye çapında büyümesiyle bayilikler kuran ve her alanda kaliteli hizmet veren firmamız her daim sizi öncelik tutarak memnuniyetinizi sağlıyor. Güler yüzlü çalışanlarımız ve kaliteli hizmetlerimiz ile siz değerli müşterilerimize iyi hizmet vermek için çaba gösteriyoruz.

Oto ekspertiz hizmet yapılırken yapan kişinin tarafsız olması doğru tespiti yapmak açısından büyük önem taşıyor. İzmit sigortalı ekspertiz merkezi tarafsız çalışanları ile müşterilerine en tarafsız tespiti yapmak için çabalıyoruz.

İzmit Ekspertiz Hizmetleri

Hizmetlerini oldukça kaliteli tutan ve hizmetlerinde İzmit kaporta testi seçeceğini de sunan kuruluşumuz bunların yanı sıra İzmit motor testi ve İzmit sigortalı ekspertiz aynı zamanda arıza testi de sunuyoruz. Seçeneklerimiz arasında kaporta ve boya testi de bulunuyor. Siz müşterilerimizin her daim bütün ihtiyaçlarını karşılamak güler yüzlü ve samimi ekibimiz en iyi hizmeti verebilmek için sürekli olarak çalışıyor.

Ayrıca sizin ve ailenizin güvenliği için fren testinden de geçirmeniz gerekiyor aracınızı ve firmamız bu konuda da siz müşterilerimize en iyi tespiti yapmak için çaba gösteriyor. İzmit oto ekspertiz fren testleri özel cihazlar ve özel yöntemler ile diğer oto ekspertiz merkezlerinde mevcut olmayan yöntemler ile yapılıyor.

İzmit Ekspertiz Diğer Hizmetler

Müşterilerimize her alanda hizmet veriyoruz ve bu sebeple hareket testleri ve rot balans testlerinin yanı sıra İzmit motor testi seçeceğini de siz müşterilerimize sunuyoruz. Arabanızı test için oto ekspertiz merkezimize getirdiğinizde arabanız her alanda bakıma giriyor ve başka bir yere gitmenize veya her test ya da ayar için farklı yerlere gidilmesi gerekiyor.

Firmamız sizlere baştan sona araba bakımı sağlıyor. Titizlikle yapılan bu detaylı testler sonucunda arabanın o anki durumuna ayrıntılı bir şekilde bakılıp hizmet alan müşteriye arabanın hangi sorunlarının olup olmadığı tespit ediliyor ve dikkatli bir şekilde rapor edilerek müşterilere sunuluyor. Firmamız müşterilerine yaptıkları işin kesinlikle teminatını ve garantisini veriyor ve yaptığımız bütün işlerimizin arkasında duruyor herhangi bir sorun halinde başvurulması durumunda müşterilerin memnuniyetini sonuna kadar sağlıyoruz.

Aynı zamanda müşteri satın alacak bir araba istiyor ise özel teknik analiz talebinde de bulunuyor ve ayrıca diğer avantajlardan yararlanmasının yanı sıra firmamızda ki değerli çalışanlarımız ile bu konuda en iyi hizmeti sağlıyoruz. Aynı zamanda İzmit sigortalı ekspertiz her bütçeye ve keseye uygun şekilde hazırlanan oto ekspertiz konusunda paketler bulunuyor.

Müşterilerimiz bütçelerine uygun paketleri inceleyip hangisi kendilerine uygun buluyor ise o paketi satın alabiliyor. Böylelikle hem uygun fiyata hem de istediği şekilde oto ekspertiz hizmeti almasının yanı sıra memnun da kalıyor ve çok tercih ediyor.