Hedef kitlenizi oluşturmanın yanı sıra daha büyük kesimlere hitap edebilmeniz için elimizden geleni yapmaktayız. Hizmetlerimizi sunarken doğru, yerinde kararlar ile kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermemekteyiz.

Bizi tercih eden müşterilerimiz ile güvenli bir zemin yapısı oluşturmuş bulunmaktayız. Bu durumun nedeni ise kaliteli hizmet sunumunda bulunduğumuz gibi güvenli hizmet sunumunda da bulunmuş olmamızdan kaynaklanmaktadır. Ayrıca sosyal medya hizmetlerimizi icra ederken herhangi bir sosyal medya hesap şifresi istememekteyiz.

Twitter Sosyal Medya Hizmetleri

Twitter, sosyal medya uygulaması olarak insanların düşüncelerini paylaştığı ve etkileşim kurabildiği aktif kullanılan akıllı telefon uygulamasıdır. Twitter uygulamasında tanınırlığının artmasını isteyen çok sayıda insan bulunmaktadır. Bizde bu nedenle İnsan Sepeti firması olarak Twitter favori sayısını arttırma, Twitter retweet sayısını arttırma ve Twitter takipçi sayısını yükseltme gibi hizmetler sunmaktayız.

Twitter hesabı üzerinden sunduğumuz takipçi sayısı arttırma paketi içeriğinde size gelen hesaplar, gerçek kişilerden oluşmaktadır. Hesabınıza aktarılan Twitter takipçi sayılarında fazla miktarda düşme görülürse tekrardan ücretsiz takipçi gönderimi yapmaktayız. Ayrıca Twitter sosyal medya paketlerini satın almak isterseniz ödemenizi kredi kartı veyahut da banka havalesi ile yapabilirsiniz.

Facebook Sosyal Medya Hizmetleri

2008 yılında kurmuş olduğumuz İnsan Sepeti firması köklü bir yapıya sahip olmasından dolayı Facebook sosyal medya hizmetleri alanında da profesyonel hizmet vermektedir. Facebook sosyal medya hizmetinde sunduğumuz iki hizmet tipi bulunmaktadır. Bu hizmetler ise Facebook sayfa beğeni sayısını arttırma ve gönderi beğeni sayısını arttırmaya yönelik hizmetlerden oluşmaktadır.

Facebook sayfa beğenisi hizmetimizde farklı türde talebe göre paket seçeneklerimiz bulunmaktadır. Talep ettiğiniz herhangi Facebook sosyal medya paketini almak için web site üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra Facebook sosyal medya hizmetimizde sizden hesabınız ile ilgili şifre bilgilerini talep etmemekte olup şifrenizi kimse ile paylaşmamanızı önermekteyiz.

İnstagram Sosyal Medya Hizmetleri

Sosyal medya uygulamaları arasında en sık kullanılan uygulamalardan biri İnstagram olmaktadır. Bu sosyal platforma olan yoğunluk nedeni ile hizmet türlerimizi genişletmiş durumdayız. İnstagram sosyal medya hizmetlerinde sunduğumuz hizmet türlerini 6 farklı gruba ayırdık. Bu hizmet tipleri takipçi sayısı, beğeni sayısı, izlenme ve yorum sayısını arttırmaya yönelik hazırlanmıştır. Bu hizmet kategorilerinin dışında oto beğeni hizmet türünü sunduğumuz gibi İnstagram gizli hesap içeriğine ulaşma hizmetlerini de sunmaktayız. Ya da dilerseniz hızlı bir şekilde Instagram beğeni satın al hizmetimizi kullanarak beğeni sayınızı 6 dakika içerisinde yükseltebilir ve keşfete daha hızlı bir şekilde çıkabilirsiniz.

Her farklı hizmet türü için sosyal medya paketlerimiz bulunmakta olup siz değerli müşterilerimizin için uygun fiyat politikasına uyarak hazırlanmıştır. Ayrıca isteğe göre yabancı takipçi hesapları ya da Türk takipçi hesapları aktarımını yapabilmekteyiz. Talep ettiğiniz takipçi sayısı 6 dakika gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde hesabınıza aktarılmış olacaktır.

Youtube Sosyal Medya Hizmetleri

Youtube sosyal medya mecrası üzerinden ciddi kazanç elde etmek mümkün haline gelmektedir. Başlangıçta Youtube para kazanma özelliğini açtırabilmek epey zaman ve emek ister. Bunu daha kolay aşabilmek adına biz İnsan Sepeti firması olarak faydalı Youtube sosyal medya paketleri sunmaktayız. Hem kitlenizi oluşturmanızda hem de izlenmelerinizi ve görüntülenme sayınızı arttırmaya yardımcı olacağız. Bunun yanı sıra Youtube sosyal medya hizmet paketlerimizi kullanarak daha fazla ön plana çıkmanızı sağlamaktayız.

Şifresiz Güvenli Sosyal Medya Hizmetlerimiz

Kaliteli ve güven anlayışı çerçevesinde sunduğumuz sosyal medya hizmetlerimizi siz değerli müşterilerimize sunarken hiçbir şekilde şifre bilgilerinizi istemeyiz. Link bağlantısı yolu ile sosyal medya hizmetlerimizi doğru ve faydalı bir şekilde yapmaktayız. Aynı zamanda herhangi bir durumda canlı destek hattımızdan istediğiniz saatte yardım talebinde bulunabilirsiniz.