Berplus Yapı ve Turizm San Ltd Şti Genel Müdürü Mehmet Berkan Önal, Halkın Sesi Gazetesi'nde şirketiyle ilgili yayınlanan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Mehmet Berkan Önal, bir buçuk yıldır belediyelere iş yapmadığını, şirketinin hesaplarına haciz konmadığını belirterek "Daha bugün maaşlarımızı ve vergi ödemelerimizi yaptık. Şirket hesabında haciz olsa bu işlemleri yapabilir miyiz? Ayrıca şirketimizin kimseye borcu yok. Borcu olan pazartesi günü gelsin. Ama alacağımız çok. Onları da pazartesi günü bekliyoruz. Firma olarak çalışıyoruz, emek harcıyoruz. Çalışanlarımız var, müşterilerimiz var. Bu yüzden sorumluluğumuz çok. Ticaret hayatında haciz, iflas bunun gibi birçok olay olabilir. Bunları güzel bir habermiş, bu durumdan mutlu oluyorlarmış gibi haber yapmak doğru değil. Hele ki yalan haber yapmak hiçte doğru değil" dedi.

Dayısı Erim Zeki Berberoğlu'nun araçlarıyla ilgili konuşan Mehmet Berkan Önal, "Dayım Erim Zeki Berberoğlu'nun iki aracı var. Bir gün birine, diğer gün birine biner. Hangisine bineceğine o karar verir. Araçların şirketimizle bir ilgisi yok" şeklinde konuştu.

Halkın Sesi Gazetesi'nde iddia edilen medikal yolsuzluğu haberiyle ilgili konuşan Erim Zeki Berberoğlu, "Bu davanın dosyası kapandı. Ben beraat ettim. Yeni bir olay yok" dedi.