Tahsin Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önünü açtı Tahsin Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önünü açtı

Akın Kavi'nin AK Parti ile çalışmak için kendisinden para talep ettiğini ifade eden Mustafa Çağlayan, "Kavga etmek istemediğinden bahsetti. Ben dedim 'kavgayı siz çıkartıyorsunuz zaten.' 'Çalışacak mıyız?' dedi. 'Ben sizinle çalışamam' dedim. Ben asla ve asla kumpas kuran, şantaj yapan kişilerle çalışmam" şeklinde konuştu. 
"NE KADAR İFTİRA ATARSANIZ ATIN BİZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ" 
Mustafa Çağlayan, iftira ve hakaret dolu yazılar yazan Akın Kavi'ye yönelik şunları söyledi: "Kendi arkadaşlarını, kendi yakınlarını, kendi tanıdıklarını, menfaat için kullanmaya çalışanlar, bu dostlukları anlamazlar. Anlamalarını da  beklemiyoruz. Şunun altını çizmekte fayda görüyoruz. Bize atmaya çalışılan iftiralara milletimiz asla ve asla inanmıyor. Yalnız iftira atmaya devam edenler için söylüyorum. Bizler bu konuların çözümünü hukukta görüyoruz. En son yapılan eylemden bir gün öncesinde öylesine ağır bir yazı yazıldı ki, hakkımızda devleti soyarak zenginleşmekten bahsettiler. Şöylece ifade edelim ki bununla ilgili de hukuki süreci başlattık ve devam ediyor. Elmas TV'nin Genel Müdürü Müdürü mü, sahibi midir bilmiyorum. Bunları yapan Akın isimli kişi. Ben bununla ilgili hukuki süreci başlattım. Hukuki süreç başlamışken bu konular hakkında bizler bir daha konuşmayacağız. Çünkü hukuka inanan kişileriz. Başka taraflarda bu işleri çözme niyeti olan kişiler değiliz. Ne kadar iftira atarsanız atın, bizler görevimizin başındayız. Görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Birlikte görev yapıyoruz ve birlikte görev yapmaya da devam edeceğiz."
"KAVGA ETMEK İSTEMİYORUM' DEDİ. "KAVGAYI SİZ ÇIKARTIYORSUNUZ' DEDİM" 
"Tabii bu süreçler içerisinde bizlerden talepleri oldu. Hem basınla ilgili talepleri oldu. Aynı zamanda belediye bizdeyken belediye başkanımızdan da bazı talepleri oldu. Takip için çok açık ve seçik bir şekilde bu tespit edilir bir şey. Bir dönem bakıyorsunuz bambaşka şeylere giriyorlar. Bir dönem  telefonla arayarak, gelerek buraya geldi. Burada bizimle görüşmek istedi. Kavga etmek istemediğinden bahsetti. Ben dedim 'kavgayı siz çıkartıyorsunuz zaten.' 'Çalışacak mıyız?' dedi. 'Ben sizinle çalışamam' dedim. Ben asla ve asla kumpas kuran, şantaj yapan kişilerle çalışmam. Ben uzun yıllardır siyaset yapan bir arkadaşınızım. Birlikte siyasetle, siyasetin içerisinde basın ve siyasi kişiler olan görev yaptık. Ve Zonguldak'ta hiçbir basın mensubu hiç ama hiçbir kişi, bu kişinin haricinde, bizden herhangi bir talepte bulunup da, 'talebi yerine gelmediğinde yazarım' şeklinde konuşmalar yapmadı. Hiçbir basın mensubu. Ama bu Akın, her türlüsünü yaptı, yapmaya da devam ediyor."
 

Muhabir: Öznur Güneş