Pusula Gazetesi’nin resmi internet sitesi “www.pusulagazetesi.com.tr” zirveye yerleşti.

Zonguldak’ın “1 Numarası” olduğunu kanıtlayan Pusula, en yakın rakibine de fark attı.

Hemen her sıcak haberde olduğu gibi önceki gece Bolu’da yaşanan ve Zonguldak ve ilçelerinde de hissedilen deprem haberini ilk duyuran yine Pusula oldu. Ve elbette en çok okunan haber de deprem haberi oldu. “1 numarayız” diyoruz ya... İşte Zonguldak’taki günlük gazetelerin internet sitelerinin Alexa’daki dünya sıralaması:

1. Pusula Gazetesi : 358 bininci

2. Yeni Adım : 390 bininci

3. Halkın Sesi : 842 bininci

4. Pusulatv.net : 1 milyon 252 bininci

5. Şafak Gazetesi : 5 milyon 248 bininci

6. İnanış Gazetesi : 12 milyon 710 bininci

“Zonguldak’ın en etkin gazetesi Pusula” dediğimizde bazı arkadaşlar rahatsız oluyor. Ama biz, Hürriyet, Milliyet ne yapıyorsa aynısını yapıyoruz. Çünkü Türkiye genelinde birinci ve ikinci sırayı Hürriyet ve Milliyet paylaşıyor. Amacımız “www.pusulagazetesi.com.tr”yi birinci, “www.pusulatv.net”yi de ikinci yapmak.

Şimdi gelelim etkinliğe… Yerel gazetelerin etki gücü, aboneleriyle sınırlıydı. İnternetle halka açılan gazeteler, güçlerini daha da artırdılar. Zonguldak’ın yanı sıra şehir ve ülke dışındaki Zonguldaklıların bir numaralı tercihi Pusula oldu. Artık haber “www.pusulagazetesi.com.tr” den okunuyor, görüntü “www.pusulatv.net”ten izleniyor.

İnternet sitemizin zirveye yerleşmesinde emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu site, bu kadar güzel olmasa, biz bu haberleri yapmasak, siteyi sıklıkla güncellemesek, okurlarımız bu siteye bu kadar çok girmezdi. Sitemizin sadık takipçilerine teşekkür ederken, “Onu beğenmiyorum, bunu beğenmiyorum, şöyle yazın, böyle yazın” diyen okurlarımızı da beğendikleri siteleri takip etmelerini tavsiye ediyorum.

Bak sen Muharrem Akdemir’e…

Arkadaşlarımız, Zonguldak Belediyesi’nin su alacakları konusunu ciddi biçimde takip ediyorlar. Başkan Muharrem Akdemir, su borçlularının listesini arkadaşlarımıza vermemiş. Dün CHP İl Başkanı Halil Furat, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ın bin 338 liralık su borcunu açıkladı. Demek ki, Muharrem Akdemir, bizimle paylaşmadığı bilgileri İl Başkanıyla paylaşmış. O zaman biz de bildiklerimizi Akdemir ile paylaşalım. Sayın Başkan; belediye başkan aday adaylarından birinin 8 bin lira su borcunu neden tahsil etmiyorsun? Su İşleri kesiyor, sen neden açtırıyorsun?

Sayın Başkan; seni destekleyen kafecinin 35 bin liraya yakın su borcu için ne gibi bir işlem yaptın? Yine seni desteklemek için Genel Merkez’e kadar giden CHP’linin yaklaşık 5 bin liralık su borcu için ne yaptın? Sayın Başkan; 90 bin liralık su borcu olan politikacının tahsilatını yapabildin mi? Halil Furat’ın su borcu var mı?

Sayın Başkan; siz öğretmenken çocuklara dürüst olmalarını, kimseye haksızlık yapmamalarını öğütlüyordunuz. Ama kendiniz aynı şeyi yapmıyorsunuz. Siz o listeyi bize vermezseniz, biz bulduğumuz ve bildiğimiz isimleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz…

Bulsak, biz de yayınlarız…

Son dönemde Halkın Sesi, Kozlu Belediye Başkanı ve Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Ali Bektaş hakkında haber dizisi yayınlıyor. Ve diyor ki: “Biz yayınlıyoruz, Pusula niye yayınlamıyor?”

Sevgisiz Mustafa; o belge bize gelse, biz de yayınlardık. Bir politikacı bu belgeyi buldu, basın toplantısıyla açıkladı da biz yayınlamadık mı? Sana gelen belgeyi ver CHP İl Başkanı Halil Furat’a, ya da MHP İl Başkanı Hamdi Ayan’a, onlar açıklasın, biz yazalım. Yazmazsak, konuşursun