Bu süreçte Videomax üzerinden etkinlik çekimi veya etkinlik tanıtım filmi konusunda ihtiyacınız olan tüm hizmetleri alabilirsiniz. Kurumsal kongreler, fuarlar, toplantılar, açılışlar, bayi toplantıları, şirket içi organizasyonlar, eğitimler ve kutlamalar gibi kurumsal etkinlikler özel ekipmanlar kullanılarak çekilirken bu çekimlerde HD reji sistemiyle çoklu kamera sistemlerinden yararlanılır. Videomax, etkinliklerinizi profesyonel ekibiyle çekerek daha eğlenceli ve dinamik bir şekilde kurgulamaktadır. Ayrıca kurum içinde ya da dışında sunduğumuz bu hizmetlerle çok daha güzel bir imaja sahip olabilirsiniz.

Etkinlik tanıtım filmi, markanızın kurumsal hafızasına ışık tutmaktadır. Çünkü kurumsal organizasyonlar marja imajını güçlendirir ve her zaman profesyonel firmalarca etkinlik çekimi yapılması gereken durumlardandır. Videomax olarak bu konudaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor ve etkinliğinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyoruz.

Etkinlik Çekiminin Önemi

Kongre, eğitim ya da seminer gibi organizasyonlar aslında gerçekleştirildikleri alan nedeniyle daha az kişiye hitap etmektedir. Fakat etkinlik tanıtım filmi sayesinde hazırlanan videoları sosyal medya hesaplarınızdan ya da web sitenizden paylaşarak tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Farklı mecralardaki etkinliğinizi artıran bu uygulama, hedef kitlenize ulaşmanızı da sağlayacaktır.

Etkinlik çekimi ya da etkinlik tanıtım filmi daha fazla destekçi ve sponsor anlamına gelir. Çünkü düzenlediğiniz organizasyonlardan bazıları tekrarlanabileceği için yeni sponsor desteği alabilmek adına size yardımcı olur. Güçlü bir sponsor demek ayrıca katılım sayınızın artması anlamına gelir. En önemlisi de marka imajınız bu hizmetler sayesinde güçlenmektedir.

Firmanızın sosyal aktiviteleri, kutlamaları ya da sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinlikleri için video çekimler gerçekleştirdiğinizde, takipçilerinizle kısa sürede paylaşma şansına sahip olursunuz. Sonuç olarak firmanızdaki insan faktörü ön plana çıkacağından, hedef kitlenizle duygusal bağ kurabilir ve marka imajınızı güçlendirebilirsiniz. Üstelik etkinlik çekimi sayesinde güvenirliğinizi de artırabilirsiniz.

Videomax, teknolojik ekipmanları, profesyonel ve dinamik ekibi ile beraber etkinlik tanıtım filmi taleplerinizi en iyi şekilde karşılamaktadır. Birden fazla kamerayla rejili olarak sunulan bu hizmetlerde resim seçme masasında yönetmen tarafından çekilen görüntüler uygun olarak seçilmektedir. Daha sonra görüntüler önce kayda sonra da yayına eklenir. Sonuç olarak eksiksiz ve hatasız bir şekilde bu süreci yönetiyor ve rejili çekimlerimizde havadan görüntüleme araçlarını da kullanıyoruz.

Neden Videomax?

Etkinlik video çekimi, etkinlik düzenleyen herkes tarafından önemsenen durumlardandır. Aslında firmaların alacağı bir sonraki işin referansı olarak da tanımlanabilir. Etkinliğin en özel anlarından hazırlanan etkinlik tanıtım filmi sayesinde şirketinizin kalitesi ortaya çıkacaktır. Bu durum şirketinizin imajını olumlu etkileyecektir. Videomax olarak etkinlik hakkında önce bilgi edinirken daha sonra mekan keşfi, uygun video çekim ekibi ve ekipman hazırlama ve ardından teknik kurulum ile beraber çalışmalarımıza kapsamlı olarak başlıyoruz. Elbette prova çekimlerinden sonra kaliteli ve profesyonel bir ürün tanıtım filmi ortaya çıkararak imajınızı en iyi şekilde videoya yansıtıyoruz.