EBA Eğitim Bilişim Ağı'nın kısaltmasıdır. Son senelerde özellikle uzaktan eğitim sürecinin desteklenmesi ile sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Dünyanın içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemlerde ülkemizde eğitiminin sıkıntıya düşmemesinin en temel nedenleri arasında da EBA gelmektedir. Bu sisteme yapılan yatırımın ve sarf edilen emeğin karşılığının en net alındığı dönemlerde bulunuyoruz. Hem televizyon kanalları hem de internet erişim adımları üzerinden en kısa süre içerisinde uzaktan eğitim adımlarını tamamlama fırsatını elde edebilirsiniz. Bu süreç içerisinde çocukların donanımlı şekilde bilgi alması sağlanır ve teknoloji ile iç içe olan bir nesle hitap etmenin kolaylaşması sağlanır!

Hızlı ve Güvenli Eğitim Fırsatı

EBA TV kapsamında kişilerin en hızlı ve güvenilir şekilde eğitim alması için uygun donanım hazırlanmıştır. Uydu kanalları üzerinden hazırlanan frekansları takip ederek kanal ekleme adımlarını tamamlayabilirisiniz.

  • İlkokuldan başlayarak lise düzeyine kadar tüm alanlarda gerekli olan bilgi birikimi sağlanmıştır. Öğretmenlerin hazırlamış olduğu anlatımların aynı sıra sistem üzerinden etkileşimli bir biçimde çözebileceğinizi testler ve sınavlar da bulunmaktadır. Bu şekilde eğitim ve öğretim yapılırken aynı zamanda bunun ne derece başarılı olduğu ile alakalı da gerekli olan dönüt alınabilir.

Öğrencilerin Yorumları Ne Yönde?

EBA Akademi hakkında yapılan yorumların genel anlamda oldukça olumlu olduğu net bir biçimde görülmektedir. Siz de hızlı ve sorunsuz bir biçimde öğrenci yorumları hakkında bilgi alırken aynı zamanda bir eğitimci olarak kendi yorumlarınızı da dile getirebilirsiniz.

İnternet erişimi olan kişilerin online olarak olmayan kişilerin de TV sistemi üzerinden erişim sağlama hakkı bulunmaktadır. Bu konuda herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir. Özellikle tüm öğrencilerin fiziki koşullarının düşünülerek bu sistemin hazırlanması memnun etmektedir. Sisteme ek olarak ilgili öğretmenlerin çocuklar ile telefon üzerinden iletişime geçerek süreç hakkında soruları olursa belirtmelerini istemeleri de güven vermektedir.

Son Gelişmelerden Haberdar Olun!

www.mebhaberleri.com adresi üzerinden bu konuda son gelişmelere bir göz atabilirsiniz. Yorumlarınızı meslektaşlarınız ile paylaşma fırsatınız da bulunmaktadır. Kısa bir zaman dilimi içerisinde erişim adımları tamamlanacak ve son güncellemeler ana sayfanıza yansıtılacaktır.