Hizmet kalitesi ile rakipleri arasından sıyrılan Aymila Turizm üst düzey müşteri memnuniyetini ilke edilen hizmet anlayışı ile her geçen gün daha geniş bir kitleye erişmektedir. Pegasus iletişim hattı, THY iletişim hattı ve Sun Express iletişim hattını arayan yolcular Aymila Turizm güvencesi ile en uygun fiyatlara uçak bileti satın alma imkanından yararlanmaktadır.

Pegasus Adana ve Pegasus Ankara iletişim hattının 0850 500 23 11 numarası ile yolcular Adana havalimanı ve Ankara havalimanı kalkışlı uçak biletlerini satın alabilirler, satın aldıklardaki uçak biletleri ile ilgili değişiklik işlemlerini de aynı numara üzerinden gerçekleştirebilirler. Aynı zamanda farklı lokasyonlardan Adana'ya ve Ankara'ya olan uçuşlara dair uçak biletlerini de satın alabilirler.

Ankara Türkiye'nin başkenti olması, nüfus yoğunluğunun fazla olması, iş ve eğitim olanakları nedeniyle yılın her mevsimi çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. Birçok yerli ve yabancı hava yolu firmasının Ankara'ya aktarmalı ve aktarmasız uçuşları vardır. İstanbul'dan sonra ana istasyon olarak en büyük merkez havalimanı Ankara olup ülkemizin büyük şehirlerindeki havalimanları ana havalimanı olarak diğer küçük şehirlere uçuşlar yaparlar. Bu nedenle Ankara kalkışlı olarak Türkiye'nin birçok farklı noktasına uçuş gerçekleşir. Son zamanlara yurt dışı uçuşların sayısında da artış görülmekte olup Pegasus Ankara iletişim telefon numaralarından uçak bileti işlemleri avantajlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Uçak Biletinizi Tek Bir Telefonla Alabilirsiniz

Pegasus hava yolları Ankara'ya oldukça yoğun sefer düzenleyen bir hava yolu şirketidir. Pegasus Havayolları ile Ankara'ya gelmek ya da Ankara'dan herhangi bir destinasyona uçmak isteyen yolcular Pegasus Ankara 0850 500 23 11 numaralı iletişim hattı üzerinden uçak biletlerini satın alabilirler, satın aldıkları uçak biletini değiştirebilirler ya da uçak bileti rezervasyonu yaptırabilirler.

Ankara Esenboğa Havalimanı ülkemizdeki ana istasyonlardan biri olması sebebiyle ülkemizin dört bir yanındaki şehirlerden pek çok yolcuyu ağırlamaktadır. Pegasus Hava Yolları Ankara Esenboğa Hava Limanı'ndan kalkışlı olarak İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya uçuşlarına ağırlık vermektedir. Dış hatlarda ise yoğunluk Ankara - Kiev ve Ankara - Lefkoşa güzergahlarıdır. Bununla birlikte sezonluk ve dönemsel olarak farklı rotalara uçuşlar yapılması da söz konusu olabilmektedir.

Pegasus Hava Yolları tarafından Ankara'dan en fazla yapılan seferlerin başında Ankara - İstanbul uçuşları yer alır. Ülkemizin en büyük iki kenti arasında Pegasus Hava Yolları günlük 5-6 uçuş seferi düzenlemekle birlikte yaz aylarında ve diğer yoğun dönemlerde bu sayı çok daha fazla olmakta ve neredeyse günün her saatinde Ankara - İstanbul uçuş seferi bulunabilmektedir.

Eğer yolcunun seyahat etmek istediği lokasyon Pegasus Hava Yolları'nın Ankara kalkışlı aktarmasız uçuşlar kapsamında bulunmayan bir güzergahsa Pegasus Hava Yolları'nın İstanbul aktarmalı seferleri tercih edilebilir. İstanbul'a oldukça fazla sayıda sefer gerçekleştiğinden yolcular günün her saati aktarmada fazla beklemesine gerek kalmaksızın Pegasus Hava Yolları'nın uçuş güzergahında olan hemen her yere kolaylıkla seyahat edebilirler.

Ankara - Kiev Uçuşları İlgi Görüyor

Ukrayna'nın Türkiye ile vizeleri kaldırmasının ve kimlikle seyahate izin vermesinin ardından ülkemizden Ukrayna'ya gitmek isteyen kişilerin sayısında büyük bir artış yaşanmaktadır. Kolay ulaşım sağlanabilen yurt dışı destinasyonlardan biri olması nedeniyle Ukrayna yurt dışı seyahati planlayan birçok kişinin uğrak noktası haline gelmiştir. Talebin bu kadar fazla artması sonucunda hava yollarının Ukrayna'ya olan uçuş sayıları artmaya ve ülkemizdeki farklı lokasyonlardan Kiev'e ve Ukrayna'nın diğer şehirlerine uçuşlar düzenlenmeye başladı. İç Anadolu'nun farklı şehirlerindeki yolcular için de İstanbul'a aktarma yapma ihtiyacını ortadan kaldırması nedeniyle Ankara - Kiev uçuşları oldukça avantajlıdır.

Pegasus Hava Yolları Ankara - Kiev uçuşu yoğun olmayan dönemlerde haftanın belli günlerinde yapılır. Sezondan sezona değişiklik göstermekle birlikte ortalama günde 2-3 sefer olarak yapılan Ankara - Kiev uçuşu yoğun sezonlarda daha sık gerçekleşmektedir. Ankara - Kiev Pegasus Hava Yolları uçuşu genellikle gece saatlerinde yapılmakta olup bilet fiyatları uçuşun yapıldığı sezona ve doluluk oranına göre değişebilir.

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Pegasus Hava Yolları ofisi bulunur. Bu ofis aracılığı ile uçuşlar ile ilgili bilet değişiklikleri, özel hizmet satın alma ve fazla bagaj tahsilatı gibi işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Ancak bu işlemleri gerçekleştirmek için Ankara Esenboğa Havalimanı Pegasus Hava Yolları ofisine gitmekten daha pratik bir yol vardır. Pegasus Hava Yolları uçak bileti satın alma, uçak bileti rezervasyonu yaptırma, uçak bileti değiştirme, fazla bagaj hakkı satın alma, yemek ekleme, tekerlekli sandalye ekleme gibi birçok işlem 0850 500 23 11 numaralı Pegasus iletişim hattı aracılığıyla yalnızca tek bir telefonla hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılabilmektedir. Siz de uçak bileti satın alma, uçak bileti değiştirme, uçak bileti rezervasyonu yaptırma, ek hizmetler satın alma gibi işlemlerinizi en hızlı şekilde yapmak ve uçak biletlerinizi en uygun fiyatlar ile satın almak için Aymila Turizm güvencesinden yararlanabilirsiniz.