İnşaat ve gayrimenkul sektörü Türkiye'nin lokomotiflerinden öncelikli iki parçası. Bu pazarın sadece yerli yatırımcılara değil, aynı zamanda yabancı yatırımcılara da açılması; hem gayrimenkul sahipleri, hem emlak acenteleri hem de inşaat şirketleri açısından önemli. Dolayısıyla gayrimenkullerini hızlı ve değerinde satmak isteyenler için yabancı özellikle de Arap yatırımcılara ulaşmak adeta bir zorunluluk.

Market Of Realty
emlak ilan sitesi; Türkiye'deki gayrimenkul sahiplerini, emlak acentelerini ve inşaat şirketlerini Türkiye'deki ve yabancı -özellikle Arap- yatırımcılarla buluşturmayı misyon edinen bir emlak ilan sitesi.


Arap emlak sitesine
giriş yapıp, üstteki Türkçe dil bayrağına bastıktan sonra; bireysel ya da kurumsal üye olup; siteye eklenen ilanlar, tercümanlar tarafından Arapça'ya çevriliyor ve Türkiye ile birlikte 23 Arap ülkesinde ve Avrupa'da yayına giriyor. Ayrıca her ayın ilk haftasında Abu Dabhi merkezli gerçekleştirilen standart yatırımcı sunumlarında yer alıyor. Ek olarak tüm sosyal medya hesaplarında tanıtımlara devam ediliyor.

Satış esnasında herhangi bir komisyon talep edilmeksizin, sadece ilan ücretini ödemek kaydıyla yayına giren gayrimenkuller hızlı ve değerinde satış için öne çıkıyor. www.marketofrealty.com Arap emlak sitesinde tek bir ilanla çok daha büyük kitlelere ulaşmak, üstelik bunu yaparken çok daha az ilan ücreti ödemek te en önemli avantajlardan ikisi.