Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve son oynadığı maçta Manisa FK'ya 4-0 gibi farklı skorla mağlup olan temsilcimiz Zonguldakspor bu maçı unutarak Cumartesi günü Devrek'te oynayacağı Çorum FK maçını düşünmeye başladı.

Kırmızı-lacivertli ekibin Teknik Sorumlusu Barış Şeref Manisa FK ve Cumartesi günü oynanacak olan Çorum FK maçları hakkında değerlendirmede bulundu.

"GİRENİ VE ÇIKANI İLE MÜKEMMEL BİR TAKIM"

Barış Şeref böyle bir sonuç beklemediklerini ifade ederek Manisa FK maçını şu şekilde değerlendirdi: "Manisa FK maçında beraberlik gelirse galibiyette gelir diye düşünmüştük. Ama karşı takım üst düze bir takım. Giren oyuncularıyla, çıkan oyuncularıyla mükemmel bir takım. Kanatları kapatıyorsun, içerden geliyorlar. İçeriyi kapatıyorsun, kanatlardan geliyorlar. 15 dakika iyi mücadele ettik. Ardından basit bir gol yedik. Sonrasında olmayan bir penaltı verildi ve 2-0 oldu. İkinci yarı bir gol bulursak panikleyecekler ve bizde bir şeyler yapabiliriz diye düşündük. İkinci yarı başladı ve yine çok basit bir gol yedik. 3-0 olunca bizim gardımız düştü. Çocukların konsantrasyonu dağıldı. Sonuç itibariyle 4-0 hiç beklemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Çocuklardan daha iyi mücadele istemiştim. Ama karşı takım çok iyi mücadele ediyor"

"ÇORUM'U YENMEMİZ ŞART"

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref, "Çorum FK ile Cumartesi günü oynayacağımız maçı mutlaka almamız gerekiyor. Çorum dengimiz bir takım. Manisa FK uzay bir takım. Çorum, Kahramanmaraş bizim ayarımızda takımlar. Bizim Çorum'u Cumartesi günü Devrek'ten çıkarmamamız lazım. Toplantıda durum değerlendirmesi yapacağız. Çorum maçı bizim için çok çok önemli olacak. Onlarda artık biliyorlar. Bu maçtan kaçarımız yok. Manisa iyi bir takımdı evet ama o geçti. Çıkacaksın, Çorum maçını alacaksın ve önüne bakacaksın. Bizde böyle yapacağız" dedi.

ŞEREF 4 TRANSFER İSTEDİ, İSİM VE MEVKİLERİ SAKLADI

Transfer konusuna da değinen Barış Şeref, "Devre arasında eksik mevkilerimize transfer gerekli. Bizi ateşleyecek transferlerin yapılması lazım. Enerji fazla olan bir takım olmalıyız. İsteyen bir takım olmalıyız. En az 4 transfer gerekli. Mevkilerini açıklamak şu an için doğru olmaz. İnşallah yönetimle bu konuları görüşüp transfer yapacağız" dedi.