Corona virüs salgını nedeniyle liglere verilen ara nedeniyle tüm takımların futbolcuların verilen arayı evlerinde idman yaparak değerlendiriyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da geride kalan 28 hafta içinde gol yükünü Gürkan Öztürk ve Serhat Baştan çekti.

Kırmızı-lacivertli ekipte sezon başından buyana gösterdikleri başarılı performansla alınan galibiyetlerde büyük rol oynayan futbolculardan Serhat Baştan ve Gürkan Öztürk sezon başından buyana toplamda 24 gole imza attılar.

2 FUTBOLCU TAŞIYICI ÇIKTI, ATTIKLARI GOLLERLE TAKIMI TAŞIYORLAR
Serhat Başkan 10, Gürkan Öztürk 14 olmak üzere rakip ağları sarsan ikili liglerin yeniden başlamasıyla birlikte geri kalan 6 haftada rakiplerin en çok önlem alacağı futbolcular arasında gösteriliyor. Attıkları gollerle takımın taşıyıcısı olan Serhat Baştan ve Gürkan Öztürk'ün asıl mevkileri kanat oyuncusu olmasına rağmen Gürkan bu sezon daha çok santrafor bölgesinde görev aldı. İki futbolcu da üzerine düşen görevleri fazlasıyla yaptıkları gözleniyor.
Zonguldakspor'un ligin geri kalan maçlarında en büyük silahları olacak Serhat ve Gürkan'ın dışında diğer futbolcular da takımın önemli parçaları olarak gösteriliyor.

ATILAN 35 GOLÜN DAĞILIMI ŞÖYLE

Bu iki futbolcunun dışında Muammer Sarıkaya, Onurcan Güler ve Görkem Güven 3, İsmail Güven, Yiğit Gökoğlan 1 gol attı. Gürkan 14 ve Serhat'ın da 10 olmak üzere Zonguldakspor'un attığı 35 golün dağılımı bu şekilde oldu.

LİGDE 6 MAÇ KALDI

Corona Virüs salgını nedeniyle TFF liglerin en erken Haziran ayı içinde başlayabileceği mesajnı verirken Zonguldakspor geri kalan 6 maçını 1922 Konyaspor, Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu ile içerde, Gümüşhanespor, Başkent Akademi ve Afyon Afjet ile deplasmanda oynayacak.