Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, terör örgütü FETÖ/PDY ve PKK/KCK ile dini istismar eden terör örgütleri ve sol terör örgütlere üye 770 kişi ve 1 tüzel kuruluşun mal varlıkları donduruldu.

Karara göre Zonguldak Kozlu nüfusuna kayıtlı DHKP-C'li terörist Seher Demir'in mal varlığı donduruldu.

Seher Demir kimdir?
Seher Demir Şen, Devrimci Halk Kurtuluş Partisi Cephesi veya DHKP/C'nin kilit liderlerindendir. DHKP/C 1994 yılında kurulduğunda Devrimci Sol ve Dev Sol olarak daha parçalanmadan önce A.B.D. askeri ve diplomatik personel ve tesisleri içeren A.B.D. çıkarlarını hedeflemiştir. Amacı Türkiye'den A.B.D. ve NATO ayak izini silmek ve sosyalist bir devlet kurmaktır. Şubat 2013'de bu gruba bağlı bir intihar bombacısı Ankara'daki A.B.D. Büyükelçiliği'ne saldırarak bir Türk güvenlik görevlisini şehit etti. A.B.D. Dış İşleri Bakanlığı 1997 yılında DHKP/C'i Yabancı Terörist Örgütü tanımına aldı ve 24 Temmuz 2013'de gözden geçirerek bu tanımı sürdürdü.
Şen Dev Sol'a 1980'de katıldı ve 1994 yılına kadar Dev Sol aktivitelerine katıldı, DHKP/C'ye katılınca Yunanistan'da liderlik pozisyonuna yükseldi. Söylendiğine göre DHKP/C 'nın Atina ofisinin başkanı olarak hizmet verdi. Kendisi grubun üst karar verme organı olan DHKP/C'nın merkez komitesi üyesidir.
Musa Aşoğlu, Zerrin Sarı, ve Seher Demir Şen Devrimci Halk Kurtuluş Partisi Cephesi, veya DHKP/C'nin kilit liderlerindendirler.