Kuşadası'nda 10 Numara Sportif'in düzenlediği 5'nci Parlayan Yıldızlar Turnuvası'na Zonguldak Kömürspor da davet edildi. 2007-2008 doğumlu grubu ile katılan Zonguldak Kömürspor, oynadığı maçları kazanarak yarı finale yükselmeyi başardı.

İlk etap grup maçlarını lider tamamlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz bir diğer grup lideri İstanbul Mustafa Kemal Paşaspor ile çeyrek final maçı oynadı. Mustafa Kemal Paşaspor karşısında maçın başından sonuna kadar etkili futbol oynayan Zonguldak Kömürspor sahadan 5-0 gibi farklı skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

ELMAS YARI FİNALDE ESKİŞEHİR'İ DEVİRDİ

Zonguldak Kömürspor bugün oynadığı ve 5-0 kazandığı Mustafa Kemal Paşa maçının ardından aynı gün ikinci karşılaşmasını yarı final maçında Eskişehirspor ile oynadı.

Eskişehirspor maçında da etkili futbol oynayan Zonguldak Kömürspor normal süresi 0-0 berabere biten maçı penaltı atıları sonunda 5-4 kazanarak Eskişehirspor'u eleyerek adını finale yazdırdı.

FİNALİ KUŞADASISPOR İLE OYNAYACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor çeyrek finalde İstanbul Mustafa Kemal Paşı'yı 5-0 yendikten sonra yarı finalde Eskişehirspor'u penaltılarla 5-4 yenerel eledi ve finalde Kuşadasıspor'un rakibi oldu. Kırmızı-lacivertli ekip Perşembe günü finalte Kuşadasıspor ile karşılaşacak.

Zonguldak Kömürspor antrenörü Muhammet Şaffak yetenekli futbolculardan oluşan çok iyi bir altyapı oluşturduklarını belirterek Kuşadası'nda futbolcuların gösterdiği performanstan dolayı tüm futbolcularını kutladığını söyledi. Şaffak hedeflerinin şampiyonluk olduğu belirtti.