Evine giderken 1183 yaşındaki porsuk ağacının 'kaçak' kesildiğini ortaya çıkardı Evine giderken 1183 yaşındaki porsuk ağacının 'kaçak' kesildiğini ortaya çıkardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Şubat 2024 Cumartesi saat 14.00’da Zonguldak Madenci Anıtı’nda hazırlanan yeni miting alanında Zonguldaklılar ile buluşacak. 
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yeni Zonguldak’ın yeni miting alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, İl, ilçe, belde ve mahalle teşkilatları ile mitingi hazır olduklarını açıkladı. 
Ak Parti İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarının, miting alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını söyleyen Mustafa Çağlayan, “Zonguldak tarihi bir gün yaşayacak. Madenci Anıtı’nın dört katı büyüklüğünde bir alan hazırladık. Yeni Zonguldak’ın yeni miting alanında Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Miting alanına giriş çıkışlar, eskisinden çok daha rahat olacak. Tüm halkımız mitingimize davetlidir” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi