Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı! Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı!

5 yıllık dönemin son Belediye Meclisi Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Başkanlığı'nda yapıldı.
Meclis toplantısında tek gündem maddesi görüşüldü. Meclisin sonunda AK Parti ve CHP Grup Başkanvekilleri söz olarak çalışmalar için teşekkür ederek helallik istediler. 

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, mecliste veda konuşmasında şunları söyledi:
"Cumhuriyetimizin ilk şehri, memleketimiz, emeğin Alınter'in başkenti Zonguldak'ımıza en iyi hizmeti vermekti. Ben hepinizin de bütün kalben buna inandığınıza adım kadar eminim. Ne yaptıysak, ne başardıysak hep beraber başardık, birlikte yaptık. Hep beraber zoru başardık. Ben bütün meclis üyesi arkadaşlarımın hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hem şahsım adına hem de belediyem adına hem de halkımız adına. Belediye Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz, bütün işçi kardeşlerimiz, memurlarımız ve bu şehir için çalışan bütün mesai arkadaşlarıma da gönülden şükranlarımı sunuyorum. Evet 31 Mart'ta gene vatandaşımızın huzuruna çıkacağız. Polemiğe girmeden, bir sürtüşmeye girmeden, centilmenlik sırları içinde yarıştık. 2019'da ipi göğüsledik. Bugüne kadar da süreç aynı 2019'daki gibi gayet centilmence ve dostça gidiyor. Çünkü hepimiz dostuz. Acımız bir, sevincimiz bir, cenazemiz de bir, düğünümüz de bir. ağzımızdan bir kelam kaçmıştır ama bunların hiçbiri şahsi kırmak, dökmek adına, ötekileştirmek adına olmadığını zaten herhalde anlamışsınızdır. Bazen ortamın gerginliğinden sebep bunlar olmuş olabilir. Ama benim hiçbir meclis üyesi, arkadaşımla, daha doğrusu hiçbir siyasi partiye mensup yöneticiyle hiçbir zaman polemim de olmaz, sıkıntım da olmaz. Ne yazık ki Atınç Bey bugün aramızda yok. Atınç Bey'le ara sıra atıştığımız oldu meslektaşımızla. Ama bunların hepsi Zonguldak'ımızın daha iyi olması için de inşallah yeni dönemde bizler gene burada olmaya devam ederiz diye temenni ediyoruz. Gene meclisteki arkadaşlarla yola devam ederiz. Çünkü Zonguldak'ımızın daha çok işi var. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız." 

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selin Alan son kez bir araya geldiği meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 

Muhabir: Öznur Güneş