Zonguldak Gazipaşa Caddesi üzerinde hizmet verirken kapanan ve 11 yıl sonra kapılarını yeniden açan Belediye Sineması'nın açılışına; Bakan Mehmet Fatih Kacır'ın yanı sıra;  Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu,  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve eşi Ceyda Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Partili ve MHP'li üyeler katıldı. 

ZBEÜ Öğretim Görevlisi Dr. Gültekin Topaloğlu’na “En İyi Doktora Tezi” ödülü ZBEÜ Öğretim Görevlisi Dr. Gültekin Topaloğlu’na “En İyi Doktora Tezi” ödülü

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan açılışta; 100'üncü Yıl Ödülü'nü alan Doç. Dr. İlker Kömürcü yönetiminde şarkılar seslendirildi. Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Cumhuriyet Marşı'nı yazan ve 1'inci olan Zonguldaklı Doç. Dr. İlker Kömürcü'nün eseri de okundu.

Belediye Sineması-1

Muhabir: Öznur Güneş