AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı ile ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Muammer Avcı'nın bir heyecanla açıklama yaptığını belirterek "Cumhurbaşkanımızın gelişine odaklandık. Muammer Avcı arkadaşımız bir heyecanla netleşmeden açıklama yapmış" dedi.
İl Başkanı Zeki Tosun açıklaması şöyle:
"Cumhurbaşkanımız Zonguldak'a gelecekti hava muhalefeti nedeniyle bu haftaya ertelendi. Cumhurbaşkanlığından ekipler gelecek ve program netleşecek. Tüneller ve sahil yolunun açılışı yapılacak. Gelen ekiplerler görüşüp program belli olacak. Heyecanlı şekilde Cumhurbaşkanımızın Zonguldak'a gelmesini bekliyoruz. 6 ay sonra tekrar gelmesi Zonguldak'a verdiği önemi gösteriyor. Bakanlarımız da geliyor, Cuma günü Milli Eğitim Bakanı Mahmut Ozer'de geliyor. Zonguldak'a yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız.
İl Başkan Yardımcısı heyecanla bu duyuruyu yapmış. Teşkilat Başkanından program gelmeden yayınlayamadim. Biz Cumhurbaşkanımızın gelişine odaklandık. Muammer Avcı netleşmeden aciklama yapmış. Herkesin ismi on plana çıkabilir. İl Başkanı Zeki Tosun'dur. Kongre yaptık, 3 dönemdir Il Başkanıyım. Diyeceğim birsey yok, Genel Merkez bize birsey bahsetmedi. Görevimizin başındayız."