TFF yeni sezon öncesinde Corona Virüs salgını nedeniyle Bölgesel Amatör Ligi 3 kez erteledi. Mart ayında başlayacağı açıklanan, ardından 17 Nisan tarihine ertelenen Bölgesel Amatör Lig bu kez Haziran ayının ilk haftasında ertelendi. Bölgesel Amatör Lig 5.Bölge 3.Grup'ta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor dahil 266 takım karar aşamasına geldi.

TFF KULÜPLERE YENİ ÖNERİ SUNDU

TFF başvuruları yeniden alacak. Haziran ayında ligi katılmak istemeyen takımların 2021-2022 futbol sezonu hakkı saklı kalacak. TFF kulüplerden yeni başvuruları bekliyor. Kaç başvuru yapılırsa gruplar tekrar belirlenecek ve yeni program yapılacak.

Katılmayan kulüplerin hakkı saklı kalacağı için bir çok kulüp Haziran ayında başlaması planlanan lige katılmayı düşünmüyor.

DEVREK BELEDİYESPOR YÖNETİMİ ACİL TOPLANTA KARARI ALDI
BAL temsilcilerimizden Kilimli Belediyespor yönetimi Haziran ayında lige katılma kararı aldı. Bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor'da yönetim ise Salı günü acil olarak toplanma kararı aldı. Teknik Direktör Savaş Demiral'ın "Yönetimin alacağı karara saygılım" derken, yönetim lige katılıp katılmama konusunda son kararını verecek.

Ereğli Belediyespor'da da son kararı hafta içinde toplanacak olan yönetim verecek, net açıklama yapılacak.