Veterinerlik kliniğini basıp kadın personele saldırmıştı: Mahkeme kararını verdi Veterinerlik kliniğini basıp kadın personele saldırmıştı: Mahkeme kararını verdi

AK Parti’de bazı belediye başkan aday adayları aday yapılmayınca partiden istifa yoluna gitti. Aday adaylığın bir süreç olduğunu belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu: “. Aday adaylığı bir süreçtir. Cumhurbaşkanımız dahil hepimiz bu süreçten geçtik. Genel merkezimizin takdiri ile içinden bir aday belirlenir. Arkadakilerde onunla beraber kol kola yola devam etmeleri gerekiyor. Hedefimiz amacımız bu”diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ise: Bu süreçte yolunu değiştirmek isteyenler oldu. Teşekkür ediyor, yolları açık olsun diyoruz”dedi.

Milletvekili Muammer Avcı ise: "Aday adayı olan kardeşlerimiz siyasetin bir maraton yarışı olduğunu unutmasınlar. Asla ve asla küsmek gibi bir lüksümüz yok. Birbirimize sarılmak zorundayız. Biz diğer partilerden farklıyız. Bu bilince sahip olduğunuzu biliyorum” diye konuştu.

Muhabir: Yeliz Alagöz