Zonguldak'ta geleneksel olarak düzenlenen Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşleri pandemi sürecinin ardından 30 Temmuz tarihinde tekrar yapılacak. Bu yıl 32'ncisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşleri 30 Temmuz 2022 tarihinde Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Ünlü pehlivanların katılacağı etkinliğe büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.

KARAVELİ VE BAŞAR GÜREŞSEVERLERİ DAVET ETTİ

Zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne olacak yağlı güreşlere Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Zonguldak İli Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Başar görüşseverlere seslenerek 30 Temmuz'da güreşleri izlemeye davet ettiler.

Karaveli ve Başar'ın açıklaması şöyle: "32. Geleneksel Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacağız.

30 Temmuz Cumartesi günü saat 12:00 da ünlü güreşçilerimizin katılımı ile Başlayacak olan Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşlerimize Tüm Halkımızı bekliyoruz.

Kültürümüze hep birlikte sahip çıkmaya devam ediyoruz. Geleneksel olarak düzenlenen yağlı güreşlerimizin coşkusunu siz değerli halkımızın katılımı ile yaşayacağız. Hep beraber Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşlerimizde görüşmek dileğiyle..."