Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Ömer Selim Alan, CHP Zonguldak eski İl Başkanı Avukat Osman Yayla’yı ziyaret etti.

Osman Yayla çalışmalarını takdir ettiği Ömer Selim Alan’a övgü dolu sözler söyledi. Yayla: “Zonguldak’a kim hizmet ederse onun yanındayız. Yapılanlar için de çok teşekkür ederim. Bu şehir en kadar güzel olursa, ne kadar hayat standartları güzel olursa bu bizim menfaatimize. Ama bu gayreti görüyorum, görüyoruz. Net söylüyorum, teşekkür ediyorum. Çok güzel şeyler oldu. Dileriz kısa zamanda bu projeler tamamlanır. Zonguldak’ın çehresi de düzelir. İnanıyorum da düzeleceğine. Gayretler görülüyor, herkes de görüyor. Hayırlı olsun. Zaten bu yapılanlar büyük proje. Ben meclis üyeliği de yaptım. Siyasette yapmadığımız bir şey kalmadı. Kolay değil. Bazı arkadaşlara sohbet arasında konuşuyoruz. Belediye imkanları belli, kısıtlı. Ben iddia ediyorum personel giderlerini çıkar belediye kendi imkanları ile o tahtaların cilasını yapamaz. Net söylüyorum. Zonguldak güzel bir hizmet alıyor. Devamı tüm Zonguldaklıların menfaatinedir”diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da Yayla’ya teşekkür ederken: “Allah razı olsun. Ağzına sağlık. Biz hep biriz. Yarına seçimden sonra biriz. Ayrı gayrımız yok”dedi.

Yayla ise: “Ben sana inanıyorum. Dediğimiz gibi yapılanları inkar etmek kişiliğe de insanlı da sığmaz. Bu kim olurda olsun, kim yaparsa yapsın. Takdir edeceksin ‘bu nefis oldu’ şeklinde konuştu.

Osman Yayla’nı eşi Yüksel Yayla ise Yüksel Yayla Uzun Mehmet Cami’si için Başkan Alan’a teşekkür ederken: “ Bizim torunlar gelince caminin oradaki alanda ben onları oynattım. Her oynattığımda  da dua ettik. Onları oynatacağım yer yoktu. En çok kızanlarda bir tanesiydim. Cami oraya niye yapıldı diye. Ama sonradan dedik ki helal olsun”diye konuştu.