Zonguldak Belediyesi'nin Bahçelievler Mahallesi Yıldız Sokak'ta bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün olduğu bölgede hayata geçirilecek olan 'Millet Bahçesi' nin tanıtımı yapıldı. 

Tanıtım programına; AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı. 

Başkan Alan'ın açıklaması şöyle:
"2024 2029 yılları arasında yapmayı planladığımız 7 projemizden ikincisini yerinde açıklıyoruz. Burası bizim  Bahçelievler Mahallesi Yıldız Sokak'ta bulunan Zonguldak Belediyesi'nin Park Bahçeler Müdürlüğümüz. İnşallah bu doyumsuz manzarayı eşsiz güzelliği, adı Bahçelievler olup ne yazık ki bahçesi çok olmayan Bahçelievler Mahallesi'ne güzel millet bahçesi olarak hediye edeceğiz. Başta Bahçelievler'deki evlatlarımız ve büyüklerimiz olmak üzere hepimiz eşsiz manzaranın tadını çıkartacağız, burada hoşça vakit geçirip çocuklarımız eğlenirken büyüklerimiz de kafa dinlemek için şehrin yoğun stresinden, yorgunluğunu atmak için güzel bir ortam bulacaklar. İnşallah Bahçelievler'imize bu şekilde doğal yaşam parklarıyla millet bahçelerine benzeyip daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Hem bahçelievlerimize hem de bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun."