Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, hakkında hurda hırsızlığı, festival yolsuzluğu iddialı bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile törenlerde yan yana nasıl duruyor?

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan hakkında ortaya atılan iddialar doğru ise Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan neden gereğini yapmıyor? İddia edildiği gibi hurda hırsızlığı varsa, bu hırsızlık kameralara takıldıysa Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş bu duruma neden seyirci kalıyor?

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, hurda hırsızlığı ve festival yolsuzluğu yaptığı iddia edilen Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan hakkında neden sessiz kalıyorlar? Hırsızlık ve yolsuzluk yaptı ise gereğini neden yapmıyorlar?

Zonguldak ve ilçelerinde yıllardır festival yapılıyor. Esnaftan zabıta marifetiyle zarf içinde paralar toplanıyor. Bu paraların hesabını soran bir yayın gördünüz mü? Zonguldak Belediyesi bu yıl yapılan festival için 6 firmadan belediye hesabına 'şartsız bağış' aldı. Ayrı bir festival bütçesi oluşturmadı. Bu nedenle tüm harcamalar resmi yoldan yapıldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, kendisi hakkında "Gülüyor" denilince rahatsız oluyor. Ancak Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan hakkında yazılan hırsızlık ve yolsuzluk iddialarına sessiz kalıyor. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan hakkında yazılanlar doğru ise, Vali Mustafa Tutulmaz, Ömer Selim Alan ile yan yana nasıl duruyor? İddialar doğru değilse neden gereğini yapmıyor?