Huzur kaçıran 43 araç sürücüsüne ceza Huzur kaçıran 43 araç sürücüsüne ceza

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, liderlik sunumlarıyla birinci gelebilmek için yarıştı.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Engin Kanbur tarafından yürütülen “Liderlik ve Motivasyon” dersi çerçevesinde liderlik sunumlarını gerçekleştirdi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinlikte son sınıf öğrencileri lisans eğitimleri boyunca öğrendiklerini sergiledi.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü ve Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Engin Kanbur, öğrencilerin teorik bilginin yanı sıra iletişim, özgüven, stres yönetimi gibi becerileri geliştirdiğini belirterek, günümüz iş dünyasında bu yeteneklerin kritik olduğunu ifade etti.

Yüksekokulun, öğrencilere bu becerileri kazandırmak ve sürdürülebilir kılmak için çaba harcadığını belirten Kanbur, ayrıca havacılık sektöründeki hızlı değişime uyum sağlamak ve nitelikli insan gücü yetiştirmek adına bu tür etkinliklere ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Kanbur, gerçekleştirdikleri etkinliğin hayat bulmasında önemli rol oynayan sponsorlara da teşekkür etti.

Etkinlik, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından son buldu.

Kaynak: İHA