2022-2023 Futbol Sezonunda Birinci Transfer ve Tescil dönemi, 17 Haziran 2022 tarihinden itibaren resmen başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre, 1. Transfer ve Tescil Dönemi 8 Eylül 2022 Perşembe günü sona erecek. 2. Transfer ve Tescil dönemi ise 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

KULÜPLER ANLAŞTIKLARI FUTBOLCULARA RESMİ İMZA ATTIRABİLECEK
Profesyonel liglerde kulüpler anlaştıkları futbolculara resmi imzaları attırabilecek. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yönetim iç ve dış transfer çalışmalarına başlarken Elmas'ta ilk iş Teknik Direktör Şenol Demir ile yeniden anlaşmak oldu.

Kırmızı-lacivertli yönetim iç transferde 8 futbolcu ile ilk görüşmeleri yaparken henüz futbolcularla kesin anlaşmaya varılmadı. Önümüzdeki haftadan itibaren iç transferde anlaşmaya varılan isimler imza atmaya başlayacak. Dış transfer çalışmalarını da sürdüren Zonguldak Kömürspor transfer komitesi ön görüşme yaptıkları futbolcuların durumunu yakından takip ederek önümüzdeki hafta görüşmeleri sıklaştırarak piyasayı aşağı düşürüp bu futbolcuları imza aşamasına getirmeyi planlıyor.

İLK RESMİ İMZAYI KİM ATACAK?

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış ve transfer komitesi iç ve dış transfer çalışmalarına yoğunluk verirken taraftarlar ise ilk resmi imzanın kime attırılacağı konusunda büyük merak içinde. Taraftar ayrıca yeni sezon öncesinde imkanlar ölçüşündü kurulacak kadroyu da şimdiden merak ediyor.