Öğrenciler Maden Müzesi’nin bahçesinde fidan dikti Öğrenciler Maden Müzesi’nin bahçesinde fidan dikti

CHP'nin Trabzonlu adayı Tahsin Erdem'i kuzeyli, AK Partili Ömer Selim Alan'ı güneyli olarak ayrıştıran Özgür Özel "Tahsin Başkana baktım. Öyle güneyden falan değil. Kuzeyin bir evladı. Öyle çok aşağıdan olanlar burada 5 senedir ne yapıyorlar gördünüz. Bu Güneyden değil Kuzeyden. Trabzon'lu bir kardeşimiz. Bakın Trabzon'lunun CHP'lisi çok makbul, yerel yönetimlerde Trabzon'lunun CHP'lisi" dedi.

Genel başkanın bu söylemleri ile; Zonguldak'ın 5 İlçesi'nde görev yapan CHP'li Belediye Başkanları Halil Posbıyık, Bülent Kantarcı, Çetin Bozkurt, Nuri Tekin ve Vedat Öztürk'ü yok saydığı öngörüldü.

Genel Başkan Özgür Özel'in pot kıran o sözleri şöyle;
"Tahsin Başkan'a baktım. Öyle güneyden falan değil. Kuzey'in bir evladı. Öyle çok aşağılardan olanlar burada işte ne yapıyorlar? 5 senedir gördünüz. Bu güneyden değil kuzeyden. Trabzonlu bir kardeşimiz. Bakın yerel yönetimde Trabzonlu'nun CHP'lisi çok makbul. İstanbul'da Trabzonlu Büyükşehir Belediye Başkanı var değil mi? Trabzon'da kaç tane milletvekili var? 4. Kaç tane Trabzonlu bakan var? 4, etti 8. Ortahisar Belediyesi AK Parti'de 9. Trabzon Büyükşehir AK Parti'de 10. 10 tane AK Partili Trabzonlu Trabzon'a bir tane hafif raylı sistem yapamadı. Bir tane CHP'li Trabzonlu Ekrem İmamoğlu İstanbul'a 10 tane metro yaptı."
 

Muhabir: Öznur Güneş