Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı ve Elcab Kablo A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu TFF 2.lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor yeni Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yönetim kuruluna yeni sezon öncesinde başarı temennisinde bulundu.

"ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN KENETLENME GÖRÜYORUM"

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı ve Elcab Kablo A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Sabit Danış bakanlığında Zonguldak Kömürspor için camianın kenetlendiğini gördüğünü belirterek şunları söyledi: "Zonguldak Kömürspor'un yeni kulüp başkanı Sabit Danış'ın çok başarılı olacağını ve yeni bir ahenk katacağını düşünüyorum. Sabit Danış Avrupa vizyonu olan bir insan. Şu an zaten Zonguldak'ta Zonguldak Kömürspor'la ilgili olarak kenetlenmenin olduğunu da görüyorum. Zonguldak için doğru adımlar atılırsa eski şaşalı dönemine döneceğini düşünüyorum. Zonguldak gelişiyor, Zonguldak değişiyor. Bu süre içerisinde Zonguldak Kömürspor'un da gelişmesi lazım. Bence Sabit Danış için de güzel bir başlangıç oldu"

"BANA YÖNETİCİLİK TEKLİFİNDE BULUNULDU"

Başkan Nejdet Tıskaoğlu Sabit Danış'ın kendisine Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyeliği teklifinde bulunduğunu da belirterek şunları söyledi: "Daha önce bana yönetimle de ilgili bir teklifte bulunulmuştu ama çok yoğunum. Burası da başka bir proje Zonguldak Kömürspor'daki işler de daha başka. Biz Sabit Danış'la görüştük kendisine dışarıdan seni destekleyeceğiz, seni seviyoruz dedik"