Zonguldak'ta yıllarca başarılı futbol hakemliği yapan Abdullah Benli boyun fıtığı nedeniyle başarılı bir ameliyat geçirdi. Hayatına Aydın'da devam eden Abdullah Benli ameliyat sonrasında özellikle memleketi Zonguldak'tan kendisini çok arayan olduğunu belirterek destek olan herkese teşekkürlerini iletti. Ameliyat sonrasında taburcu olarak tedavisine evinde devam eden Abdullah Benli en güzel yıllarının geçtiği Emeğin Başkenti Zonguldak'a selamlarını gönderdi.

"AYDIN'DAN KARAELMAS'A SELAM"

Abdullah Benli Zonguldak'a selamlarını göndererek şunları söyledi: "16 Şubat 2022 tarihinde Aydın Devlet Hastanesinde boyun fıtıkları patlamasından dolayı boyun fıtığı ameliyatı oldum. Şuanki sağlık durumum iyi. Cuma günü doğum günümde hastaneden çıktım. Arayan soran tüm dostlara teşekkür ederim. Zor bir ameliyat geçirdim. Kol ağrısı ve elde karıncalanma olması sebebiyle hastaneye gittim. Mr sonucunda fıtıkların patlamasından dolayı acil ameliyat olmak zorunda kaldım. Şuan evdeyim ve sağlık durumum gayet iyi. Sosyal medya ve telefonla arayan arkadaş ve dostlara teşekkür ediyorum.

ZONGULDAK'A AYDIN'DAN SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM
Doğup büyüdüğüm, en güzel yıllarımı geçirdiği memleketim Zonguldak'tan da çok arayan eş, dost, akraba ve arkadaşlarım oldu. Özellikle spor camiasına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Yıllarca Zonguldak futboluna hakem olarak hizmet verdim. Buradan gözlemci abilerime, hakem arkadaşlara ve Zonguldak spor camiasına, emeğin Başkenti Karaelmas'a selamlarımı gönderiyorum" dedi.