Kolunu kıyma makinesine kaptıran market çalışanı makine ile birlikte ameliyata alındı Kolunu kıyma makinesine kaptıran market çalışanı makine ile birlikte ameliyata alındı

Yoklama ile başlayan meclis toplantısında 1 gündem maddesi görüşüldü.
Gündemin 2'nci ve tek maddesi şöyle:
Fen İşleri Müdürlüğünün 26.02.2024 tarihli ve 98745 sayılı, mevcut 1/1000 uygulama imar planı dışındaki plansız alanlarda belediyemiz kurulmadan önce veya daha sonra belediyeye dahil olmak suretiyle yapılmış bölgelerde imar yolu bulunmayıp, mevcut kadastro ve halihazır yollar üzerinden doğalgaz altyapısı iletilebilmesi ve 4646 sayılı Doğalgaz Piyasası Kanununun Ek.25/11/2020­7257/7 md. uyarınca bu bölgelerde yapılacak şebekelerin yapım tarihinden itibaren 10 yıl içerisinde deplase edilmesi gerektiğinde yatırımın deplase edilen kısmıyla ilgili tüm maliyetlerinin belediyemiz tarafından karşılanması talebi hakkındaki yazısı. 

Gündem maddesi Plan Bütçe ile İmar Komisyonu'na havale edildi. 

Tek gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında konuşan Başkan Alan "Belki de tarihin en hızlı meclis toplantısını gerçekleştirdik. Bir günden maddesi vardı görüştük ve komisyonlara havale ettik" dedi. 
 

Muhabir: Öznur Güneş