Pusula'nın her haberine bir kulp bulmaya çalışan, Ali Rıza Tığ ile yatıp Ali Rıza Tığ ile kalkan gazeteciler var! Bunların bazıları pembe nüfus kağıdı taşıyor!

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil'i eşi ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği kadın gazeteci ile Kızılcahamam'da tatil yaptıklarını yazacak kadar bayağılaşan Alev Uzunbaş Fennibay'ın Pusula'nın yayıncılığını eleştirmesi manidar bulundu.
Ters düştüğü Belediye Başkanı için "Baldızıyla ilişkisi var' yazan Alev Uzunbaş Fennibay'ın Pusula'nın "Otelde sütyenini unutan kadın" haberine takılması ilginç bulundu.
"Otelde sütyenini unutan kadın" haberini bel altı yayıncılık olarak yorumlayan Alev Uzunbaş Fennibay'a hatırlatıyoruz: Sütyen belin üst bölgesinde bulunan göğüslere takılır! Bel altında göğüs olmaz!
Pusula'nın haberi 'ahlaksız' ise neden aynısını yayınladınız?
Zonguldak'ta bir il müdürünün, sevgilisini il müdür yardımcısı yaptığı gibi aşağılık iftirayı yazan, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ın telefonuyla haberi kaldırmak zorunda kalan internet sitesi de Alev Uzunbaş Fennibay'ın peşine takılmış!
Keşke uyuşturucu satışına bu kadar tepki