Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 26'ncı haftasında deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşılaşacak. Güçlü rakibi karşısında sahaya puan umutlarıyla çıkacak olan kırmızı-lacivertli ekip önce İstanbul'da gitti, ardından hava yolu ile Erzincan'a uçtu. Konakladığı otelde kampa giren kırmızı-lacivertli ekip 14.00'da oynayacağı maçın başlama saatini beklemeye başladı.

Zonguldakspor'da sakatlıkları nedeniyle Furkan Deniz ve Serbay Yağız'ın dışında kart cezalısı Berkan Akdeniz ve kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz Erzincanspor'a karşı forma giyemeyecek. 3 haftadır sakatlığı bulunan tecrübeli futbolcu stoper Hakan Çevik'in ise oynayıp oynamayacağı maç saati öncesinde kesinlik kazanacak.

"İYİ KONSANTRE OLMAMIZ GEREKİYOR"

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref 24 Erzincanspor maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Takım olarak iyiyiz, mücadelemiz çok iyi, doğru oynuyoruz ama bireysel olarak maalesef o hatalara düşünce, otomatik olarak puantaj olarak aynı yerde duruyoruz. Bireysel anlamda full konsantre olmamız gerekiyor. Ben var olan takımımı en iyi şekilde antrene edip sahaya en iyi şekilde sürüyorum. Performans alamadıklarımızı dışarıda bırakıyorum.

"24 ERZİNCAN İYİ BİR TAKIM"

Teknik Sorumlu Barış Şeref rakibin iyi olduğunu belirterek "Erzincan iyi bir takım. Koşan ve mücadele eden bir takım. Müsabaka ile ilgili 3 ihtimal de var. Biz oraya yine puan ve puanlar için gideceğiz. İnşallah dua edenlerin sayısı artar da bu maçı alırız, şans bizden yana olur. Herhalde bu şehirde bizi istemeyenler daha çok olduğu için şanssızlıklarla gol yiyoruz. İnşallah bu sefer pozitif duyguları yüksek olan insanlar bize dua eder de şanssızlıklarımızı kırarız." dedi.