Çaycuma Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kurula, Kaymakam Mehmet Göze, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,il genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Divan başkanlığını AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adnan Tıska’nın yaptığı genel kurulda konuşan Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı ve tek aday Süleyman Baysal: “Hepimiz kendi mahalle ve köylerimizde insanlarımızın sağlığına, huzurun ve güvenliğine nasıl kattı yapabiliriz düşüncesine girdiğimiz bu yolda devletimizin imkanları ve vatandaşlarımızın gücüyle birleştirerek görev yaptığımız bölgelerimizi bir adım daha ileri götürmek için devletimizle milletimiz arasında köprü vazifesi yaparken dernek yönetimi olarak bizlerde köy ve mahallerimizdeki sorunların çözümleri konusunda sizlere yardımcı olmak için çaba sarf ediyoruz.

Elbette eksiklerimiz yapamadıklarımız olmuştur.Ama asla hiç kimseye karşı art niyetimiz olmamıştır.Sizlerden gelecek teklif,öneri ve eleştiriler eksiklerin giderilmesi sorunların çözülmesi konusunda bizlere rehber olacaktır.İyi niyetli yapıcı eleştirilere açık olduk olmaya da devam edeceğiz.Birlik ve beraberliğimizi bozmadan mücadele etmek en büyük hedefimiz olmuştur.

Millet vekillerimiz, Kaymakamımız, Belediye başkanlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, İl genel meclis üyelerimiz kurum yöneticilerimiz ve tüm sivil toplum kuruluşlarıyla her türlü sorunlar ve çözüm yolları aramak sizlerin yardımıyla Mahalle ve Köylerimiz sorunlarını çözmek bölgemizi daha yaşanabilir hale getirmek en büyük idealimiz olmaya devam edecektir

Köylerimiz ve Mahallerimizde sorunların öncelik sırasına göre hakkaniyet içerisinde çözülmesi hiçbir arkadaşımıza mağdur olmaması konusunda özen göstermeye takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ben ve Ekip arkadaşlarımızın bunları en iyi şekilde başarabileceğine inanıyorum.

Dernek gelirlerimizi en ekonomik şekilde kullanıp siz değerli arkadaşlarımızı rahat bir şekilde gelerek ihtiyaçların karşılanması hususunda azami çabayı göstermekteyiz”diye konuştu.

Kaymakam Mehmet Göze ise yeni seçilen yönetime başarılar diledi. Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda mevcut başkan Süleyman Baysal tekrar Çaycuma Muhtarlar Derneği başkanı seçildi.

Yönetim şöyle oluştu: Halit Turpçu, Mehmet Çelik, Ersoy Miyanyedi, Muhittin Demirsoy, Kasım Özcan, Mustafa Akçelebi, Rıfat Demirkesen.

Muhtar KongreMuhtar Dernek1Fa5B2750 5C30 4A81 Aaf4 8412C5A2960B

Muhabir: Yeliz Alagöz