Toz terk ediyor: Yağışlı hava geliyor Toz terk ediyor: Yağışlı hava geliyor

2019-2024 döneminde yaptığı projelerle karnesinin sağlam olduğunu ifade eden Başkan Alan 'Sayın Cumhurbaşkanım rekor oyla seçimi alacağız" dedim. Size güvenerek sözü verdim" dedi.

Başkan Alan, İnağzı halkına şöyle seslendi:
"2019 yılı geldi aklıma, İnağzı'na gelmiştim. Ben o zaman sadece partimizin adayıydım. Hayallerimiz vardı, projelerimizi açıklamıştık. Allah nasip etti, sizler destek oldunuz. İpi göğüsledik. Ama şu an daha güçlüyüz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partimizin bilge lideri Sayın Doktor Devlet Bahçeli'nin bizzat talimatlarıyla beraber Cumhur İttifakı adayı olarak karşınızdayım. Ailemiz daha da genişledi. Daha da büyüdük. Bir de heybemizi doldurduk. Bir karnemiz var artık. Sağlam bir karnemiz var. Nasıldı on yıl; 2009-2019 arası bir tane hizmet alamayan bir Zonguldak devraldık. Bir enkaz devraldık. Allah'a bin şükür şimdi karşınızda daha özgüvenli, daha güçlü duruyoruz. Niye? Yapılamaz, edilemez, aşılamaz, yıkılamaz denen tabuları yıktık. Yapılmaz denen hizmetleri yaptık."

"İNAĞZI'NA ZONGULDAK'IN EN GÜZEL PARKLARINDAN BİRİNİ YAPTIK"

"Cumhurbaşkanımız bana 'seçimde ne yapıyoruz?' dedi. Ben de sizlere güvenerek memleketime güvenerek insanımıza güvenerek gene söz verdim. Dedim ki "Sayın Cumhurbaşkanım rekor oyla seçimi alacağız" dedim. Size güvenerek sözü verdim. 31 Mart'ta inadına sözümüz var. En güzel parklardan birini İnağzı'na yaptık. Ana yolu asfaltladık. Daha fazlasını istiyoruz, eksiklerimiz var. Bakın içimizde iki tane ukte kaldı. Bir tanesi burası. Bağlık'la buranın bağlantı yolunu yapamadık. 6 Şubat'taki deprem ne yazık ki canımızı çok yaktı. 53 bin canımız gitti. 11 şehir alt üst oldu. 180 milyon paramız deprem bölgesine aktarıldı. Yoksa bu yaz burayı yapacaktık. Önce altyapısını yapacaktık, sonra da asfaltını dökecektik. Ama nasip olmadı. İnşallah bu dönemde yapacağız. Sözümüz söz. Biz cumhurbaşkanımıza söz verdik. Sizlere güvenerek. Cumhurbaşkanımız da bana dedi ki tamam da siz ne istiyorsunuz benden? Dedim ki Sayın Cumhurbaşkanım, Allah razı olsun. Dört dakikada, beş dakikada Kilimli'ye varıyoruz. İnşallah bir buçuk sene sonra Filyos Limanı'na giden tüneller bittiği zaman bu şehirde bir tane işsiz kalmayacak. Inşallah. Inşallah. Tekrar Türkiye'nin Almanya'sı haline geleceğiz. Ama dedim ki yetmez."

Muhabir: Öznur Güneş