TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da moraller yerinde. Deplasmanda 2-0 Kırşehir Belediyespor'u yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan kırmızı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Şenol Demir, galibiyet serisini Nazilli Belediyespor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

ŞENOL DEMİR'İN TEK İSTEĞİ VAR

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir'in tek bir isteği var. Demir, Nazilli Belediyespor maçı dahil tüm maçlarda taraftarın gücüne ihtiyaçları olduğunu belirterek "Taraftarımıza ihtiyacımız var" dedi.

"30 HAFTA VE 90 PUAN VAR, TALİBİZ"

Demir, "Lig uzun, oynanmamış 30 hafta ve 90 puan daha var. İşin daha çok başındayız. İyi bir başlangıç yaptık. Önemli bir deplasman galibiyeti. Moral ve motivasyon açısından önemliydi. İnşallah bize çok şey katacaktır diye düşünüyoruz. Devamını getirme adına çalışmalar yapacağız. Nazilli maçı da çok ciddi. Nazilli maçını da değerlendirip 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta 3 müsabaka var. İnşallah iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz." dedi.

"NAZİLLİ MAÇINDA TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUM"

Taraftarlara çok güvendiğini belirten Şenol Demir, "Pandemi döneminde tarafsız oynanan maçların ardından taraftarlar gelmeye başladı. Taraftarlarında maç aldıklarını gördük. Altay bile seyirci baskısı ile Beşiktaş maçını kazanabiliyorsa, bizim de aynı şekilde olmamız gerekiyor. Zonguldak Kömürspor taraftarını çok iyi bilen biriyim. Cumartesi günü iç saha galibiyetini almak adına onlara çok çok iş düşüyor. Herkesi bu müsabakaya davet ediyorum. Maratonun açılmasını istiyorum. Bu duruma bir çözüm bulalım en kısa zamanda. Seyircinin kale arkasında değil de maratonda daha etkili olacaklarını düşünüyorum. Bunun olması için de taraftarımızın gelmesi lazım. Özellikle Cumartesi günü herkesi saha da görmek istiyorum. Uzun zaman oldu ben de onları özledim. Onlarda iyi bir Zonguldakspor görmek istiyorlarsa bize destek olsunlar" dedi.

ŞENOL DEMİR EKİBİ İLE GELDİ

Teknik ekibinde yer alan Barış Şeref, Remzi Özdoğru, Yaşar Kabakçı ve Kenan Aşkan ile ilgili de konuşan Teknik Direktör Şenol Demir, "Hayırlı olsun. Beraber şampiyonluk yaşadığımız bir ekip. Başarılı olmayı çok istiyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah utandırmasın."