Cildi oluşturan deri tabakası yaş ve çevresel faktörler nedeniyle sarkabilmektedir. Estetik merkezimiz, yüz bölgesinde görülen sarkmalarda mini yüz germe ameliyatı yaparak yeni bir görünüm sağlar. Mini isminin verilmesi, küçük kesiyle yapılan işleme bağlıdır.

Lift Mini Yüz Germe Ameliyatı Nedir?

Sarkmaların olduğu yüze uygulanan lift yüz germe ameliyatı, derinin kaldırılması ve dokulara sabitlenmesi işlemidir. Basit bir operasyon olması sayesinde hasta kolayca yeni görünüme kavuşacaktır. İyileşme sürecinde dikkatli davranmak gerekir.

Lift Mini Yüz Germe’nin Avantajları Nelerdir?

Kişisel beğenilerin yerine gelmesi, yüz bölgesinde değişiklik gibi avantajlar, hastalarımızın yaşamına olumlu etkiler yapmaktadır. Kliniğimizde mini yüz germe operasyonu yaptırdığınızda yeni hisler elde edersiniz. Doğal bir görünüm kazanarak farklı hissedersiniz.

Mini Yüz Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Basit bir sıralama yapılırsa mini yüz germe ameliyatı için uygunluk kontrolleri gerçekleşir. Ardından hasta onayı da alındığında belirli bölgelere kesi atılmakta, lokal anestezi ile germe ve sabitleme işlemi sağlanmaktadır. Saçlı bölüme bağlı germe işlemi ardından, iyileşme aşaması beklenir ve yeni görünüm elde edilmiş olur.

Mini Yüz Gerdirme Ameliyatı ile Neler Düzeltilir?

Yaş kaynaklı sarkmaları, yeni kırışıklıklar, elmacık kemiklerinde belirsizlik gibi durumlar, kliniğimizdeki operasyonla düzelmektedir. Tek seferde mini yüz germe ameliyatı ile beraber göz kapağı kaldırma gibi işlemler de olabilir. Başvurularınıza göre uygun tetkikler sağlıyor, dilediğiniz yeni görünümü tasarlıyoruz.

Göz Kapağı Düşüklüğü Nedir?

Birçok kişinin yaşadığı düşük göz kapakları, göz üzerindeki derinin aşırı sarkmasını ifade eder. Hedeflenen görüş açsını göz kapağı estetiği sayesinde kazanmanız mümkündür. Kliniğimizde göz kapaklarını gidermek üzere birtakım operasyonlar yapmaktayız.

Göz Kapağı Düşüklüğü Neden Olur?

En belirgin göz kapağı düşüklüğü nedeni yaşlanmadır. Çocuklarda görülüyorsa, yaralanma nedenli veya doğuştan gelen bir deri sarkması olabilir.   Bu gibi hallerde önemli olan günlük hayatın nasıl devam ettiği göz kapağı estetiği olduğunda önemli derecede değişiklik olacağıdır. Yeni göz kapakları sayesinde birçok kişinin hayat kalitesi artabilmektedir. Görünüm özelliğini beğenen bireyler, daha verimli bir hayat sürdürebilir.

Göz Kapağı Yaşlanma Belirtileri Nelerdir?

Gözü korumak üzere kaplayan kapak bölümü yaşlandığı zaman derisi elastikiyet kaybına uğrar. Derinin ihtiyacı olan su azaldığından sarkmalar başlar, kapakta fıtık oluşabilir. Göz kapağında fıtık oluşması göz kapağı estetiği konusunu zorunlu hale getirecektir. Kaldırma işlemlerinin tamamlanması adına kliniğimize başvurabilirsiniz. Yaş ve duruma uygun doğru estetik uygulamaları sağlıyoruz.

Göz Kapağı Estetiği (Blefaroplasti) Sonrası İyileşme Süreci

Göz kapağında sarkma giderildiğinde, şişlik ve morluklar görülebilir. Bu durum operasyonun olağan sonucudur ve otalama 10 gün içinde belirgin azalmayı fark edersiniz. İyileşme aşamasında göz kapakları zorlanmamalıdır. Ağrı çok fazla olmayacağı için rahat bir iyileşme dönemi yaşarsınız.

Porselen Lamine Diş Porselen Lamine Diş

Gıdı Estetiği Nedir? Neden Sarkar?

Yağ aldırma operasyonları arasında gıdı estetiği yaygın olanlardan biridir. Çene altındaki fazla bölgeye yapılan gıdı liposuction sayesinde istenen görünüme ulaşabilirsiniz. Obezite ardından yüksek kilo kaybı, ileri yaş gibi etkenlerle sarkan gıdı bölgesini istediğiniz duruma getiriyoruz.

Gıdı Estetiği Kimlere Uygulanır?

Gıdı estetiğini, 18 yaş üzeri, operasyon engeli olmayan herkes kliniğimizden talep edebilir. Germe işlemi öncesinde gıdı liposuction yapılarak sarkan deri boşaltılır. Aşırı deri sarkması varsa, bir parça kesi işlemi de uygulanabilir.  En son kesi bölgeleri dikişle kapatılarak iyileşme aşamasına geçilir.

Gıdı Estetiği Hangi Durumlarda Gereklidir? İyileşme Süreci Nasıldır?

Boyun altında sarkan ve hareketi zorlaştıran gıdı bölgesi hastaları zora sokabilmektedir. Görüntü ve hareket kısıtlaması bakımından gıdı liposuction uygulamaları başarılı sonuçlar sağlar. Operasyonla alınan yağdan sonra, iyileşme sürecine dikkat etmek gerekir. Boyun bölgesinde zorlama olmamalı, bir süre dikkatli hareket etmek gerekir. Ağrı kesici veya kremler düzenli kullanılmalıdır.

Kaynak: Haber Merkezi