Zonguldak'ta alt yapıda 1 numara olduğunu bir kez daha gösteren Sarayspor bu sezon U14 liginde ilan ettiği şampiyonluğun ardından U11 ve U12'de de rakiplerini geride bıraktı, şampiyonluğa uzandı.

U11 ve U12 ligi "Tüm çocuklar şampiyon" sloganıyla gerçekleştirildi, tüm takımlar ve tüm sporcular şampiyon ilan edildi. Ancak Sarayspor oynadığı maçlarda üstün performansı ve aldığı galibiyetlerle tüm rakiplerini geride bıraktı.

U12 LİGE ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİYDİ
U12'lerde Sarayspor ve Zonguldak Gençlerbirliği (Çaycuma Gençlerbirliği takımları karşılaştı. Baştan sona nefesleri kesen maçı Sarayspor son dakikalarda attığı golle 2-1 kazandı.

KALECİ VATAN "ÜSTÜN"LÜĞÜNÜ GÖSTERDİ

Şampiyonlar ligi finalini aratmayacak kalite ve heyecanlı geçen maçta Sarayspor'un 12 yaşındaki kalecisi Vatan Üstün ön plana çıkanlardan biriydi. Kalede üstün fiziği ve yaptığı kurtarışlarıyla alkış alan Vatan izleyenleri de mest etti, gelecekte bir yıldız olacağı mesajını da verdi.

MUTLULUĞUNU AİLESİYLE PAYLAŞTI

Maçın ardından arkadaşları ile büyük bir coşku yaşayan Vatan Üstün madalyasını alır almaz mutluluğunu annesi Zelişan Üstün ve eski bir futbolcu olan dayısı Okan Cesur Akça ile paylaştı.

VATAN'I ANTRENÖRÜ BASRİ KOCABAŞOĞLU ANLATTI

Zonguldak'ın lisanslı tek kaleci antrenörü olan Basri Kocabaşoğlu öğrencisi Vatan Üstün için şunları söyledi: "Vatan Sarayspor ailesine 1 yıl önce katıldı. Çok yetenekli, ilerisi için beklentim olan kalecilerimden birisi. Ayakları gayet iyi ve geriden oyun kurma özelliği ve çok iyi bir top tekniği var. 12 yaşında bir kaleci olarak mükemmel bir fiziğe sahip. Vatan aynı zamanda gelişime çok açık bir kaleci, kişilik ve karakter olarak üst düzeyde ve küçük yaşına rağmen çok olgun. Gelecekte çok iyi bir kaleci olacak inşallah"