2022-2023 futbol sezonunda TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor 28 Ağustos tarihinde başlayacak olan lig öncesinde ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı. 14 Temmuz tarihinde başlayan ilk etap kırmızı-lacivertli futbolcular 15 gün boyunca gerek Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerekse Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda çok yoğun bir tempo ile ilk etabı tamamladılar, 3 gün dinlenecekler. Futbolcular iyice dinlendikten sonra da 1 Ağustos tarihinden itibaren Bolu'da yorucu geçecek 12 günlük kampa başlayacak.

FUTBOLCULAR DİNLENİYOR, YÖNETİM HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Kamp sürecinin ardından 3 gün dinlenecek olan futbolcuların aksine Kulüp Başkanı Sabit Danış, A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetim hiç durmadan transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak kadroya 33 yaşındaki tecrübeli kaleci Mustafa'yı dahil eden yönetim, en az 5-6 transfer daha yaparak kadroyu güçlendirecek.

İÇ TRANSFERDE 16, DIŞ TRANSFERDE 6 FUTBOLCU GELDİ

Zonguldak Kömürspor 2022-2023 futbol sezonu öncesinde iç transferde 16 futbolcu ile anlaşmaya varırken, dış transferde ise 6 futbolcu ile anlaştı.

İÇ TRANSFER: Egemen Yaylı, Ali Mert Tuncer, Hakan Çevik, Oğuzhan Matur, Muhammed Ali Kol, Alper Aşkın, Emre Kara, Fatih Bektaş, Tarık Akcan, Arhan Çakıroğlu, Ertuğrul Şenlikoğlu, Aykut Emre Yakut, Ercüment Eray Ataklı, Tezcan Gökmen, Hüseyin Yılmaz, Eyüp Akcan.

DIŞ TRANSFER: Mümin Uyar (Erbaaspor) Berkay Akgül (Göztepe) Ahmet Buğra Güven (Fenerbahçe), Kıvanç Kaya (Çorum FK) Ömercan Önder (Batman Petrol) Mustafa Hoşoğlu (1461 Trabzon)