Ocak, yaptığı açıklamada, Nuri Tekin'in seçim afişlerine verilen zararı, kendisinin açıklamasından öğrendiklerini belirterek, her kim yaparsa yapsın bu tür yakışıksız davranışları tasvip etmediklerini bildirdi.

Kayıplara karışan Sinan Görmez, her yerde aranıyor Kayıplara karışan Sinan Görmez, her yerde aranıyor

Bu tür münferit hareketlerin, hiçbir zaman mağduriyet yaşayanların rakiplerinin işine yaramayacağına işaret eden Ocak, "Bu tür yakışıksız davranışları ne bizim, ne partimizin ne de sağduyu sahibi hiç kimsenin tasvip etmesi mümkün değildir. 

Kaldı ki, mağduriyet algısı oluşturan bu tür mesnetsiz davranışlar, mağduriyete uğradığı belirtilenlerin siyasi rakiplerinin hiçbir işine yaramaz.Biz, hem kişisel, hem de kurumsal olarak bu menfur olayın takipçisi olacağız. Konunun aydınlatılması için girişimlerde bulunacağız. Biz bu konunun siyasi malzeme olarak kullanılmasına da müsade etmeyeceğiz. Biz seçim kampanyası sürecinin, karşılıklı sevgi saygı içerisinde, demokratik bir şekilde sürdürülmesini istiyoruz. Neticede, hepimiz bu ilçede yaşıyoruz, yarın seçim bittiğinde birbirimizin yüzüne bakacağız, oturup sohbet edeceğiz. Kimse, kimin tarafından yapıldığı belli olmayan münferit bir olay üzerinden mağduriyet algısı oluşturmasın.Tekrar ifade etmek isterim ki, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızdan ve aydınlatılması için de elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim afişi yırtarak kimsenin seçimi kazanması mümkün olmadığı gibi, bunun üzerinden mağduriyet algısı oluşturarak da kimsenin seçim kazanması mümkün değildir. Bu vesileyle, bu seçim sürecinin karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde, demokratik bir şekilde sonlandırılmasını temenni eder, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunarım. "" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi