Zonguldak Amatör Süper lige yükselme play-off maçlarında aldığı şanssız sonuçlarla iddiasını tamamen kaybeden Tersanespor'da moraller bozuk.

Playq-off müsabakalarında oynanan son İnağzıspor karşılaşmasında bazı futbolcuların disiplinsiz davranışları teknik heyet ve yönetimin tepkisine neden oldu.

CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİ İLE SON MAÇI OYNAYACAKLAR
Mavi-beyazlı ekip play-off son maçında Pazar günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda Capeti Merkez Atöyleyispor ile karşılaşacak. İddiası kalmayan Tersanespor bu maça prestij maçı olarak bakıyor.

9 FUTBOLCUNUN BİLETİ KESİLDİ

Tersanespor yönetimi yaptığı acil toplantısında antrenör Ayhan Hotan'ın isteği ve raporu doğrultusunda mevcut kadrodan 9 futbolcu kadro dışı bırakıldı.

Futbolculardan Mehmet Öztürk, Alper Kara, Tugay Emre An, Nevzat Bodur, Emrah Agah Kara, Taşkın Kibar, Emircan Kemaloğlu, Caner Bozkurt ve Samet Burgaz yönetim tarafından Capeti Merkez Atölyesispor maçı öncesinde kadro dışı bırakılarak kulüple ilişkileri kesildi.

AYHAN HOTAN: "KULÜN MENFATLERİNİ DÜŞÜNDÜK"

Tersanespor'da başarılı bir sezon geçiren ve ilk etap maçlarında takımı ilk 2'ye sorarak play-off maçlarına taşıyan Antrenör Ayhan Hotan kadro dışı olayı ile ilgili açıklamada bulundu. Hotan: "Kararı alırken üzüldük. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda bu kararı almak zorunda kaldık. Giden futbolcularımıza futbol yaşamlarında başarılar dilerim" dedi.