18 yaşındaki genç kız neden öldü? İntihar mı, madde bağımlılığı mı? 18 yaşındaki genç kız neden öldü? İntihar mı, madde bağımlılığı mı?

Volkan Çetin'in 'Pankartımızı sökmüşler' sözlerini değerlendiren Mustafa Çağlayan 'Pankartınız bu ve yasak olan yerde duran bir pankart. Kişinin değil, o oldukları mahalleyi de koruyan, bu duvarı bizim belediye başkanımız yapmış" dedi. 

Mustafa Çağlayan, Devrim Dural'a seslenerek saldırıya uğrayan 2 gençten özür dilenmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Size bir görüntü göstermek istiyorum. Demişler ki bizim pankartımızı söktüler. Pankartınız bu ve yasak olan yerde duran bir pankart. Kişinin değil, o oldukları mahalleyi de koruyan, bu duvarı bizim belediye başkanımız yapmış. Onların pankartı bu. Peki kendilerinin söktüğü pankartlara bakarsanız; bunu bizzat belediye meclis üyesinin kendisi yapmış. Şimdi tüm bunların ışığında ben bu arkadaşlarımla birlikte öncelikle kendilerini tebrik ediyoruz. Asla yalnız yürümeyeceklerini dün gece de söylemiştik. Biz kimseyi tehdit etmeyiz. Biz kimseyi herhangi bir şeyle şantaj altında kalmasına müsaade etmeyiz. Fakat bize saldırıp da bir de üstüne 'algı çalışması yapıyorlar' diyerek tekrar bizi suçlarsanız biz buna müsaade etmeyiz. Arkadaşlarımıza kötü muamele edilmesine de hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Yargı yolunu kıymetli kardeşlerim açmışlar. Kendileri hem belediye meclis üyesi hem saldırıyı gerçekleştiren şahıs üstlenmiş ama belediye meclis üyesi de saldırmış arkadaşlar. Bunu özellikle altını çiziyorum. Bunu da siyaseten söylemiyorum. Siyaset iki gün sonra bitecek bu şekilde. Hiç öyle 'kaybediyoruz' algısıyla telaş edip sağa sola saldırmayın. Lütfen! Biz bunlara karşılık vermeyeceğiz. Fakat arkadaşlarımızı da yalnız hiçbir zaman bırakmayacağız. Arkadaşlarımızdan Sayın İl Başkanımıza sesleniyorum. Arkadaşlarımızdan özür diletilmesini sağlamanızı rica ediyorum, Erdemlilik bunu gerektirir. Teşekkür ederim." 
 

Muhabir: Öznur Güneş