Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, partililerin bayramını kutlayarak "Allahım tekrar Devrek Belediyesi'ni yönetmeyi nasip etti. Ama önemli olan ne biliyor musunuz, belediyeyi CHP'den almaktı. Önemli olan o belediye başkanından belediyeyi almaktı" dedi. 

Zonguldak ve ilçelerinde metrekareye ne kadar yağış düştü? Zonguldak ve ilçelerinde metrekareye ne kadar yağış düştü?

AK Parti il binasında yapılan bayramlaşma programına; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Genç Kolları Başkanı Benhur Özübek, ilçe başkanları,  belediye meclis üyeleri İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda Partili katıldı. 

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, partililerin bayramını kutlayarak "Allahım tekrar Devrek Belediyesi'ni yönetmeyi nasip etti. 2004'de bir enkaz almıştım ve belediyenin bütçesini düzelttik. Yıl 2024 yine bir enkaz aldık ve yine çok çalışacağız. Ama önemli olan ne biliyor musunuz, belediyeyi CHP'den almaktı. Önemli olan o belediye başkanından belediyeyi almaktı. Çok işimiz var, çok çalışacağız. Bizlerden desteğinizi esirgemeyin çünkü ben sizi mezara kadar bırakmayacağım" dedi. 

Muhabir: Öznur Güneş