Zeki Tosun otopark sorununu çözeceklerini vatandaşı mağdur etmeyeceklerini belirterek söyle konuştu:
"Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı bilindiği gibi devam ediyor. Otoparkla ilgili karmaşa yaşanacağı yönündeki iddialarla ilgili şu an itibariyle bir şey söylememiz mümkün değil. Hastanenin altında otopark mevcut. Aynı zamanda mevcut hastanenin bulunduğu bölgeyle ilgili bakanlık, hastanenin taşınmasının ardından mevcut binayla ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı henüz netleşmedi. Bilindiği gibi mevcut hastanenin bulunduğu alanda otopark mevcut. Hastane inşaatının tamamlanmasının ardından hizmete başlamasıyla ortaya çıkacak duruma göre çözüm noktasında çaresi düşünülecektir.
Kız Meslek Lisesi şuan koruma altında. Kız Meslek Lisesi'nin bulunduğu alanda başından beri o bölgenin trafiğini rahatlamak amacıyla otopark yapılması planlanmıştı. Bölgede otopark sorunu yaşanmaması için alternatif çözümler aranıyor.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi halen devam ediyor. Hastanenin bulunduğu alan aynı zamanda okullar bölgesi. Bakanlık düzeyin bölgenin yeniden düzenlenmesi için gerekli çalışmalar yapılıyor"